Ce a ajuns să facă fosta iubită a lui Ion Ţiriac: „Nu îmi este deloc ruşine”. Se iubește acum cu un alt bărbat celebru

Ce a ajuns să facă fosta iubită a lui Ion Ţiriac: „Nu îmi este deloc ruşine”

Laurette Atindehou se descurcă pe cont propriu după despărțirile de Ion Țiriac. Celebrul model și-a deschis un salon de mesaj.

Laurette a uitat de zilele când se bucura de banii iubiților. Vedeta a decis să-și ia viața în mâini și a trecut pe munca de jos.

Laurette și-a făcut un credit de 83.000 de euro la bancă și și-a deschis un salon de mesaj. E atât de pusă pe treabă încât nu îi e rușine să le facă chiar ea masaj clienților.

„Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis.

Nu vreau să fiu doar șef! Chiar dacă muncesc, muncesc doar pentru mine și de ce să stau atât timp cât am terminat o școală în domeniu?! Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale”, a spus Laurette, potrivit cancan.ro.

În prezent, Laurette este împreună cu Magaye Gueye, fostul fotbalist al lui Dinamo, dat afară după ce a fost prins dopat cu cocaină.

Laurette a recunoscut că a trecut prin clipe dificile din cauza relaţiilor anterioare, inclusiv cea cu Ion Țiriac. Acum anunţă că şi-a găsit jumătatea, alături de Magaye.

„Am avut și perioade grele, dar important este când ai perioade grele în viață să te ridici mai puternică decât ai fost. În primul rând este Dumnezeu care ne ajută, pentru că fără el nu faci nimic, dar la un moment dat în viață Dumnezeu pregătește pentru tine o persoană potrivită care îți apare în viață atunci când te aștepți mai puțin„ a spus vedetă, potrivit spynews.ro.

Încă din 2016 au existat zvonuri că Laurette ar fi iubita lui Ion Ţiriac. Cei doi au fost surprinşi atunci, la Mamaia, făcând plajă împreună.