Femeia celebră care i-a luat iubitul Anamariei Prodan rupe tăcerea! Cum a trădat-o bărbatul şi pe ea: „Nu o să i-o iert niciodată”

Ies la iveală noi amănunte incendiare despre femeia celebră care i-a luat iubitul Anamariei Prodan. Aceasta s-a decis să rupă tăcerea şi să vorbească despre marea dezamăgire a vieţii ei. Lorena Balaci nu s-a mai abţinut şi a făcut dezvăluiri incendiare din interior.

Lorena Trică s-a decis să facă lumină şi să vorbeească despre una dintre cele mai dureroase amintiri din viaţa ei. Fiica marelui Ilie Balaci a vorbit despre despărţirea de Eugen Trică, bărbatul care ar fi avut o relaţie şi cu Anamaria Prodan. Trică şi Anamaria Prodan s-ar fi iubit înainte ca impresara să se căsătorească cu Laurenţiu Reghecampf.

Femeia celebră care i-a luat iubitul Anamariei Prodan rupe tăcerea
Lorena Balaci a făcut dezvăluiri despre divorțul de Eugen Trică, actualul antrenor al celor de la Viitorul Pandii. Fiica lui Ilie Balaci a devoalat motivul pentru care nu poate să-l ierte niciodată pe fostul său soț. Este vorba despre momentul în care fiul celor doi, Adi, a debutat la Universitatea Craiova. Surprinzător, Eugen Trică nu a fost prezent la acest eveniment.

„Nu exclud. De ce nu. Ei vorbesc în mica masură în care au timp. Și unul și celălalt sunt foarte ocupați,. După meciuri îl sună să-l întrebe cum a jucat. Dacă țineți minte în momentul în care el, Eugen Trică, antrena FCU Craiova se ducea foarte liniștit la meciurile fiului său. Nu am înțeles de ce nu a venit la episodul ăla, la debutul lui Adi.

Am foarte multe lucruri pe care nu le înțeleg în viață și ăsta este unul dintre ele. Da m-a deranjat. Pe mine când mă deranjează ceva evit să-l întreb pe cel care este în cauză sa–l fac sa sufere. Atunci eu imi înăbuș nemulțumirile mele și-l las pe copil să facă același lucru. A nu putea nu există. Când vine vorba de copii nu contează, prima zi de școală, de grădiniță…nu există nu se poate. Fiecare își alege anumite lucruri. Eu una nu mi-aș fi putut ierta așa ceva. Da el știe cum si-a manageriat absența”, a povestit Lorena Trică, conform playsport.ro.

Mai mult, Lorena Balaci a vorbit şi despre relaţia pe care o are în prezent cu fostul său soț, Eugen Trică. „S-a aflat foarte târziu de divorțul nostru. Noi divorțasem cu mult timp în urmă. Relațiile dintre noi sunt diplomatice și reci. Avem copii mari. Noi avem copii foarte mari, Hristu are 23 de ani, Adi are 17 ani.

În afara faptului că am avut nevoie de procură pentru Atanas să plec cu el în străinătate. Dacă sunt situații speciale, da vorbim , dar nu ne întâlnim de sarbatori cum am auzit că este în alte familii. Relațiile sunt diplomatice și reci. Vorbim strict doar când sunt probleme”, a declarat Lorena Balaci, conform sursei citate.