Vine VALUL 5! Se va întâmpla chiar de Sărbătorile de Iarnă! Medicii cer deja limitarea întâlnirilor de Crăciun şi Anul Nou

Anthony Fauci avertizează că un nou „boom brusc” de cazuri C.O.VID se va declanșa în jurul sărbătorilor de iarnă deoarece lumea va fi mai mult preocupată de cumpărături.

Fauci spune că lumea trebuie să rămână concentrată pe reducerea numărului de noi inf.ecții C.OVID și internări fie si cu limitarea întâlnirilor de Crăciun şi Anul Nou.

„Trebuie doar să ne concentrăm să reducem aceste cifre. Să ne concentrăm pe continuarea reducerii acestor cazuri. Și o putem face prin vacci.narea oamenilor și, de asemenea, în situația în care rap.elurile sunt adecvate pentru a face oamenii să fie stimulați„, a declarat șeful Institutului American pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIH), citat de Fox News. Pe de altă parte, el consideră că „este prea devreme să spunem dacă întrunirile de sărbători ar trebui să fie limitate din nou anul acesta din cauza pa.ndemie”.

Ezitarea lui Fauci de a da undă verde adunărilor de familie de sărbători vine în momentul în care SUA a depăşit săptămâna trecută 700.000 de decese cauzate de C.o.vid.

Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, peste 185 de milioane de americani sunt complet vac.cinați împotriva viru.sului, reprezentând 55,9% din populație.

Pe 1 octombrie, CDC a emis recomandări pentru sărbătorile de iarnă, sugerând evitarea adunărilor interioare în acest sezon de sărbători în favoarea adunărilor în aer liber virtuale sau distanțate social.