ULTIMA ORA! Anunțul făcut de medicul Gabriel Diaconu!

Medicul Gabriel Diaconu a vorbit despre ce boli poți face după vacci.nul anti- C.OV.ID-1.9 pentru a com.bate fenomenul de dezinformare în ceea ce privește vi.rusul.

Medicul Gabriel Diaconu a publicat pe pagina sa de Facebook un text prin care informează oamenii despre b.olile de care poți suferi după vacci.narea împotriva vir.usului CO.V.ID-1.9. Gabriel Diaconu spune că a publicat mesajul pentru că „numărul minciunilor în circulaţie despre CO.V.ID a atins de mult masa critică dincolo de care majoritatea oamenilor repetă cel puţin un fragment din teoria conspiraţiei, fie că ştie sau nu.”

„Includ aici oameni care fac mai greu acordul subiect-predicat, dar şi absolvenţi de facultate, inclusiv doctori. Şi asta pentru că până şi cei mai circumspecţi dintre oameni rămân vulnerabili propriilor umbre, Subiectivism sau limită a minţii. Să luăm, căci e important(ă), două aspecte legate de protecţia vacc.inală: <<tot faci b.oala>>, respectiv <<eşti la fel de cont.agios>> precum un ne-vac.cinat.”, a scris acesta pe Facebook.

Medicul Gabriel Diaconu a declarat că este fals faptul că un om vac.cinat și unul nev.accinat sunt la fel de conta.gioase.

„<<Eşti la fel de cont.agios şi dacă te-ai va.ccinat, şi dacă nu te-ai vac.cinat>>. Fals. Contagiozitatea e proprietatea viru.sului care se replică activ în organism.

Nu e proprietatea ta. Deci SA.RS-C.oV-2 (alpha, beta, gamma, delta) e un virus cu o ”contagiozitate” a lui. De aici lucrurile devin iarăşi nuanţate.”, arată acesta.

„O persoană vac.cinată, vs. non-vacci.nată, are un portaj mult mai mic, doar la poarta de intrare, şi care îl face pe vacci.nat mult mai puţin inf.ecţios, până la punctul la care, spre exemplu, dacă pui doi vacc.inaţi, unul cu De.lta în nas celălalt sănătos, maximul care se poate întâmpla e să facă amândoi o răceală uşoară care dispare în 2 –3 zile. Iar cu fiecare care <<răceşte>> portajul e mai mic, sau deloc.