Oana Roman, umilită de fani! Detaliul rușinos observat la pozele ei în rochie

Deși a slăbit enorm în ultima perioadă, Oana Roman nu a scăpat nici acum de răutățile din partea unor fani care nici acum nu cred că vedeta arată în realitate așa cum apare pe rețelele de socializare.

După ce a publicat pe pagina sa de Instagram două imagini în care îmbrăcată într-o rochie neagră, iar diferența de greutate este vizibilă, pe pagina ”Pamflet Media Influencer” a apărut o postare care reclama faptul că picioarele Oanei Roman se reflectă ciudat în geamul șeminelui lângă care se află.

Citește și: Oana Roman, din nou în vizorul internauților după ce a cerut să i se ofere un tort de Mărțișor „Ea l-a vrut”

Reacția Oanei Roman a venit la scurt timp
Și pentru că postarea s-a viralizat, Oana Roman s-a hotărât să își facă dreptate. Vedeta a publicat pe contul de Instagram o poza în care își etalează picioarele, dar în altă ținută și departe de șemineu.

„Concluzia oamenilor cu probleme la mansardă: mai nou, mi-am schimbat picioarele. Adică mi-am pus alte picioare.

Că au stat și s-au uitat ei, cu mintea lor creață, și li s-a părut că picioarele mele nu arată ca acelea care se reflectă în geamul de la șemineu.

Mania asta a conspirației a devenit absurdă”, a spus Oana Roman, care a revenit cu o altă rochie, la fel de scurtă, dar și cu un mesaj ironic.

Cum a reacționat Oana Roman atunci când a fost acuzată că își editează pozele
Vedeta nu se află la prima întâmplare de genul acesta. De când a început să slabească, mulți nu au crezut-o pe cuvânt. Iată ce spune despre cei care nu cred în ea.

”Încă niște photoshop pe video. Asta pentru că unii au capacitatea de a face diferența între filtru și photoshop. Photoshop cu filtre.

Să ne lămurim: Toți cei care postăm pe Instagram avem niște preseturi de culoare, lumină, etc. Se fac într-o aplicație.

Aceste filtre NU modifică forma, ci doar culorile și luminozitatea, etc. Punct. Vă arăt diferența.

Eu folosesc doar această aplicație și foarte rar și altele ca să aplic machiaj când sunt nemachiată. ATÂT. PUNCT”, scria Oana Roman pe contul său de Instagram, acum o lună.