Povestea lui George Chirilă, bărbatul din Iași căsătorit cu două surori. Au împreună 16 copii. Dezvăluiri incredibile

Este vorba despre George Chirilă, un bărbat din Iași care a devenit cunoscut pentru faptul că trăiește cu două surori, cu care are 16 copii, iar acum a devenit un antreprenor de succes. Bărbatul reușește să vândă de ani de zile produsele sale către 24 de familii din Iași, iar astfel poate să-și întrețină familia. Astfel că tot ce produce consumă iar din magazine cumpără doar la nevoie.

Povestea de succes a bărbatului din Iași care trăiește cu două surori
George Chirilă, împreună cu familia sa, muncește zilnic în ferma cu 100 de vaci și 400 de oi, la iazul cu pește, 130 de hectare cu cereale, luate în arendă, 450 de familii de albine, 4 hectare cu livadă cu gutui și vișin, dar și zeci de varietăți de corcoduș. În plus, tot ce produce vinde către familiile din oraș și spune că ideea de a trăi din ce produce i-a venit la scurt timp după Revoluție.

„Când m-am pornit să fac gospodăria, am spus așa: dacă o să găsesc 10 familii de unde să le iau 10 la sută din salariu, o să pot să trăiesc și eu, să am un salar. Când m-am pornit eu cu afacerea, toți au spus că nu se poate trăi fără slujbă, fără serviciu. Acum avem 24 de familii care mănâncă de la noi și le iau mai mult de 10 la sută din salariu. Iau de la mine un coș complet cu produse”, a povestit George Chirilă pentru BZI.

Fermierul a mărturisit că unii clienți îi plătesc chiar și cu un an înainte să fie siguri că primesc produsele.

„Sunt persoane care îmi plătesc cu un an înainte pentru coșurile pe care le aduc de două ori pe săptămână. «Îți dau banii pentru un an și tu îmi aduci ce am nevoie». Eu știu ce au nevoie, ce mănâncă, de aceea m-am încurajat să cultiv și ciuperci, să cresc și pești, mai multe, inclusiv găini pentru ouă proaspete. Eu m-am extins pentru că a fost cerere din partea lor, sprijinit de ei, pentru că dacă au o sursă sigură, cumpără produsele. Acum, problema la producători e că nu pot să vândă la sigur.

Nu e problema de producție. Știm să producem, avem ce produce, doar ne trebuie o siguranță. Eu acum sunt mulțumit, pentru că cele 24 de familii cumpără toate produsele de la mine, plus că ocazional mai iau și alții. Eu le duc de două ori pe săptămână coșurile la Iași.

Înainte veneau două familii cu copii, pentru că se cunosc între ei clienții, și luau produsele pentru toți. Copiii se jucau în timpul acela, se duceau la stână, la iaz. Acum nu vin din cauză că nu mai au timp. Vedeți, eu nu sunt prins în nebunia asta, a timpului. Cei de la oraș sunt mereu pe fugă, a mai spus acesta.

Bărbatul a mărturisit că în urmă cu câțiva ani a devenit cunoscut în toată țara după ce s-a aflat că trăiește cu două surori, însă acest lucru l-a ajutat pentru că tot mai multe persoane l-au căutat pentru că voiau produsele sale.