Toată lumea o întreabă de ce nu face un copil, dar altceva o supără pe Delia. Întrebarea care o deranjează cel mai mult:

De mai bine de 20 de ani, Delia este un nume important în showbiz-ul românesc. Considerată una dintre cele mai bune voci din România, artista a știut să se reinventeze și să se adapteze mereu la cerințele pieței. De-a lungul timpului, aceasta a scos hit după hit, dar și-a dezvoltat cariera și în televiziune.

De ani buni, Delia colaborează cu Antena 1 pe numeroase proiecte. Momentan este jurată de bază la X-Factor, dar și IUmor. În plus, a mai participat și la alte show-uri, cum ar fi Te cunosc de undeva sau Dansez pentru tine de la PRO TV.

Mereu cu zâmbetul pe buze, deschisă și foarte asumată, Delia a acceptat să acorde un nou interviu profund în cadrul podcastului produs și găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira. Aceasta a spus că îl apreciază pe Florin Salam, despre care crede că ar merita făcut un documentar, dar și pe colegul ei de la IUmor, Cheloo.

Printre altele, Delia a dezvăluit și care este întrebarea care o deranjează cel mai mult. Și nu este aceea legată de copil sau sarcină, ci de vârstă. Artista are 39 de ani, arată superb și se simte ca la 20 de ani, iar asta pare să-i deranjeze pe unii.

„La mine, oamenii sunt turbați pe vârstă, mă întreabă câți ani am. Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează. Când apar prea multe întrebări despre câți ani am, zic s-a întâmplat ceva? care e problema? Întrebarea asta e pe sistemul că de ce nu arăt bătrână, de ce nu mă comport ca atare, că sunt de mult timp în industrie și mereu sunt fresh. Cred că dă cu eroare un pic la capitolul ăsta (…) În esență, suntem niște copii dezvoltați. Nu ai voie să uiți de asta, pe mine m-a marcat copilăria mea”, a spus Delia.