Reghe și-a ales nașii pentru copilul cu amanta! Reacția impresarei Anamaria Prodan, prima declarație:

Anamaria Prodan și Reghe au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi din țară. Celebra impresară și antrenorul de fotbal au fost împreună peste 13 ani și au clădit multe împreună, dar se pare că au ajuns la final de drum. Reghe a declarat oficial că divorțează, însă Anamaria Prodan susține că nu știe ce se întâmplă.

Anamaria Prodan nu știa că divorțează
Anamaria Prodan și Reghe au ajuns la final de drum. Celebrul antrenor de fotbal a declarat, oficial, că nu mai formează un cuplu cu sexy-impresara și a depus deja actele de divorț. Totuși, a precizat că nu vrea să facă prea multe declarații și nu vrea să mai intre în scandaluri, ci lasă lucrurile să vină de la sine.

Fiul celor doi a avut o reacție extrem de agresivă la adresa tatălui său și i-a transmis un mesaj extrem de dur celui care i-a dat viață, după ce s-a aflat că acesta are o relație cu altă femeie. Totuși, Anamaria a încercat să-i explice acestuia că Reghe rămâne mereu tatăl lor și merită respect de la ei, toate acestea public, pe rețelele de socializare.

Impresara a făcut și ea o serie de declarații oficiale după ce a izbucnit noul scandal. Astfel, Prodanca spune că nu știe despre ce este vorba, pentru că soțul ei nu a informat-o cu privire la planurile sale de divorț. Tot ce știe a aflat din presă și de la prieteni, dar și-ar dori să știe adevărul, pentru că s-a săturat de probleme și minciuni.

„Am văzut și noi aseară declarația din ziar a soțului. Ne-a citiit-o un prieten drag în direct așa, fiindcă atunci apăruse, de câteva secunde. Sinceră să fiu niciodată nu am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Nu știm adevărul. Toată familia este puțin bulversată pentru că nimeni nu știe care este adevărul, care este minciuna, dar o să le descurc încet încet. Încă mai am niște oameni foarte adevărați care țin la mine și știu în 17 ani cam cât am luptat”, a declarat Anamaria Prodan pentru un post de televiziune.

Reghe și-a ales nașii pentru copil
În timp ce Anamaria se agită și se gândește ce să facă pe viitor fără soțul ei, acesta are deja planuri bine stabilite. Se spune că urmează să devină tată și deja și-a ales și nașii pentru copilul nenăscut, semn că este nerăbdător să aibă un nou urmaș.

Contactat de cancan.ro, Adrian Thiess a confirmat informația, el fiind cel pe care Reghe l-a ales să fie naș. Acesta a precizat că are o relație bună atât cu Laurențiu, dar și cu Ana, așa că va încerca să se împartă cum știe mai bine.

„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe iubita lui. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta’, a declarat omul de afaceri pentru sursa amintită mai sus.