Cristina Șișcanu divorțează de Mădălin Ionescu?! Vedeta a spus adevărul: ”Nu știu de ce ar trebui să mă justific”

De aproximativ două săptămâni se tot vorbește de faptul că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu ar mai forma un cuplu și că ar urma să divorțeze în viitorul apropiat. Așadar, s-a tot speculat că lucrurile au cam început să scârțâie în mariajul lor, așa că Cristina Șișcanu a răbufnit și a spus adevărul pe rețelele de socializare.

Acum câteva zile, Cristina Șișcanu făcea o postare pe Instagram în care povestea cât de importantă este dragostea de sine. Ei bine, în secțiunea de comentarii, o admiratoare a întrebat-o dacă divorțează sau nu de soțul ei, așa cum se tot speculează.

Cristina Șișcanu nu s-a mai putut abține și i-a răspuns admiratoarei respective. A întrebat-o unde a văzut declarațiile soțului ei cu privire la divorț și apoi a povestit tot ce s-a întâmplat, de fapt, pe InstaStory. Vedeta a vrut să pună capăt speculațiilor și a lămurit situația.

Vedeta Antena Stars a mărturisit că nu are motiv să se justifice în fața nimănui la acest capitol, însă s-a declarat deranjată de toate zvonurile care au apărut în ultima perioadă. Cristina Șișcanu a dezvăluit că toți apropiații o întreabă despre divorț.

Mai mult decât atât, Cristina Șișcanu a povestit că primește zilnic zeci de mesaje, deoarece internauții sunt curioși și o tot întreabă ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia lor.

”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam. Lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru…”, a povestit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a declarat că se înțelege de minune cu Mădălin Ionescu și că nici măcar nu a fost vorba despre un divorț. Mai mult decât atât, vedeta Antena Stars a mărturisit că nu o deranjează astfel de speculații, din moment ce nu este adevărat.

”Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc”, a adăugat Cristina Șișcanu.

Vedeta i-a asigurat pe fani că ea și Mădălin Ionescu sunt în relații extrem de bune și că nu se pune problema divorțului. Cristina Șișcanu a mai spus că a cercetat această ”problemă” și că a descoperit că zvonurile au apărut după o știre din presă.

Cristina Șișcanu a mai mărturisit că niciodată nu a venit vorba despre o posibilă separare în căsnicia ei cu Mădălin Ionescu și că formează în continuare o familie cât se poate de fericită și împlinită.