Răsturnare de situaţie! Amanta pare să fie istorie deja. Reghe şi Anamaria Prodan s-au împăcat: ”Poate sunt prea frumoasă și prea mare”

Anamaria Prodan neagă divorţul. Scandalul dintre impresară şi Laurenţiu Reghecampf este departe de a se încheia. După ce antrenorul Craiovei a anunţat că a depus actele de divorţ, vedeta declară că nu se desparte de soţ şi că lucrurile merg foarte bine între ei.

Anamaria Prodan neagă divorţul şi continuă să declare, cum a făcut-o în ultimele luni, că cei doi nu se despart. Vedeta a mărturisit că nu se vede cu soţul ei din cauză că acesta se află în perioada de pregătire, însă vorbesc în fiecare zi şi îi transmite că o iubeşte.

”Laurențiu este în perioada de pregătire, că vrea să devină campion. Nici noi n-am putut să mergem să vorbim cu Laur. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) e supărat că nu l-a văzut când a venit la București.

Acum 10 minute ne-a sunat și ne-a spus că ne iubește. Noi nu divorțăm”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ProTV.

Întrebată care ar fi motivul unui divorț, Anamaria Prodan a răspuns glumind: ”Poate sunt prea frumoasă și prea mare”.

Latifundiarul din Pipera este considerat ca fiind un apropiat al antrenorului Craiovei, însă cu impresara nu are o relaţie foarte bună. În ultima perioadă, s-au atacat destul de dur.

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali.