Scenă cumplită în avionul în care se afla Raed Arafat! I s-a făcut rău la câteva ore de la decolare! Șeful DSU a intervenit de urgență. Totul a fost filmat

Raed Arafat a fost omul potrivit, la locul potrivit. Gestul impresionant făcut la bordul unui avion.

Raed Arafat a fost unul dintre pasagerii zborului pe ruta Paris-București, seara trecută. Avionul a plecat din capitala Franței în jurul orei 20:55, ora Franței, iar șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a fost observat de mai mulți români încă de la îmbarcarea în aeronava Air France.

După mai bine de 2 ore de la decolare, personalul le-a cerut pasagerilor să nu își părăsească locurile pentru că traversează o zonă cu turbulențe.

La scurt timp după anunțul făcut de personal, unu pasager i s-a făcut extrem de rău. Personale aflate la fața locului i-au cerut ajutorul medicului Raed Arafat, care nu a stat pe gânduri și s-a dus lângă pasager.Șeful DSU a fos rugat de către personalul avionului să se întoarcă imediat către locul său. Atât el, cât și alți pasageri le-au explicat că este medic și că îl poate ajuta pe pasagerul cu probleme. Într-un final, Raed Arafat a stabilizat pacientul și le-a explicat celor de la Air France ce să facă mai departe. Momentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns în posesia Focus Prima TV. Gestul impresionant al medicului Raed Arafat a fost extrem de lăudat de pasagerii din avion.

Raed Arafat, dezvăluiri despre un val cinci al pand.emiei de coron.avirus
Valul patru a avut un impact negativ asupra României, care se confruntă cu cea mai mare creștere de cazuri de la deputul pande.miei și până în prezent.

Raed Arafat a făcut mai multe declarații cu privire la un posibil val cinci. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a mărturisit că vir.usul ar putea suferi noi m.utații în viitor, iar astfel ar putea lua naștere alte tulpini peric.uloase.

„Dacă nu ne vacc.inăm şi mai apar variante, rămânem vulnerabili cum suntem acum. Faptul că suntem vulnerabili faţă de alte ţări acum este pentru că vir.usul a găsit un teren foarte prielnic, 70% nev.accinaţi.

Dacă nu ajungem să ne vacc.inăm şi apar alte variante pe care vac.cinul poate să le împiedice…şi noi ştim că pot să apară. Dacă viru.sul găseşte un teren prielnic pentru el, normal că el intră fără problemă. Totul depinde de cum ne comportăm noi şi ce soluţie vrem. Ţările care au ajuns la procent mare de va.ccinare, viaţa acolo este foarte aproape de normal”, a explicat Raed Arafat pentru un post de televiziune.