Anamaria Prodan, mesaj cu o zi înainte de a anunța decizia pe care o pregătește pentru Laurențiu Reghecampf. Ce a transmis:

Anamaria Prodan a anunțat că luni va spune care este decizia familie sale în ceea ce îl privește pe Laurențiu Reghecampf. Impresara a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Imediat după ce au apărut imaginile cu Reghecampf și presupusa iubită, Anamaria Prodan Reghecampf, soția antrenorului și mama a 4 copii, a lăsat un mesaj vizavi de informațiile care au apărut în presă.

La o zi după evenimentul din presă, aceasta a mai lăsat un mesaj făcând referire la soțul său și cum au reușit să-și construiască un imperiu: „Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”.

Anamaria Prodan a reluat pe pagina sa un text care face referire la doi soți celebri, care au ajuns pe culmile succesului.

”Într-o seară, soții Churchill au hotărât să facă o plimbare prin Londra. În timp ce mergeau pe lângă ogrăzile oamenilor, bine îngrijite, un măturător al străzii s-a apropiat de ei. Spre uimirea politicianului, bărbatul nu i-a vorbit lui, ci soției sale.

După ce conversația s-a terminat, Churchill și-a întrebat soția: ‘De ce acest bărbat a fost atât de interesat să discute cu tine?’.

Soția i-a spus că, pe când erau adolescenți, bărbatul care mătura acum strada a fost îndrăgostit nebunește de ea.

Premierul Churchill, mândru de sine, a spus: ‘Vezi, dacă te-ai fi căsătorit cu el, ai fi fost acum soția unui măturător de stradă…’. Replica soției Clementine a fost una pe măsură și a rămas în istorie: ‘Nu. Dacă m-aș fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru’.”, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

În mediul online, Anamaria Prodan a informat pe toată lumea, de fiecare dată, că are o familie unică, perfectă și un soț minunat. Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile antrenorul a arunca vestea care ține primele pagini ale tabloidelor: “am depus actele de divorț”.

Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Universității din Craiova, în vârstă de 46 de ani, a declarat că a demarat procesul de divorț de impresara Anamaria Prodan. Cei doi au împreună o căsnicie de 13 ani, iar anul acesta și-au reînnoit jurămintele.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf cresc împreună patru copii
Cei doi s-au căsătorit pe data de 14 iunie 2008 în Las Vegas, iar pe pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania.

Cuplul crește împreună patru copii. Cele două fete ale impresarei din prima căsătorie cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, alături de care le-a crescut pe Rebecca, în vârstă de 21 de ani și Sarah, în vârstă de 20 de ani. Cele două domnișoare s-au născut în New Jersey, Statele Unite. Împreună cu Laurențiu mai crește un copil, Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu, născut în 2001. De asemenea, cei doi au grijă și de copilul lor, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani.

La vârsta de 47 de ani, Anamaria Prodan are o carieră de succes și este agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea și FC Snagov, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la Concordia Chiajna.

Anamaria Prodan este fiica Ionelei Prodan și a lui Traian Tănase. Are o soră pe nume Anca.Tatăl ei a murit pe când Anamaria avea 19 ani. Afacerista investeșe zeci de mii de euro în haine pentru a arăta impecabil, lucru bine-cunoscut în rândul oamenilor din showbiz.