Copilul Elodiei Ghinescu trăiește într-o minciună. Unde știe că este, de fapt, mama lui. Nimeni nu i-a spus adevărul:

Elodia Ghinescu a dispărut din această lume în urmă cu mai bine de 14 ani. Nu s-a mai auzit nimic de atunci de celebra avocată și nici măcar familia nu știe ce s-a întâmplat, exact, și cum a ajuns să fie de negăsit. A lăsat în urmă un copil crescut acum de mătușă, care niciodată nu ar fi aflat adevărul despre mama lui.

Ce crede copilul Elodiei despre aceasta
Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu mai bine de 14 ani. Celebra avocată nu a mai fost văzută de atunci și nimeni nu știe în ce fel a dispărut, prin ce chi.nuri a trecut. În urma ei a rămas o familie răpu.să de durere, dar și un copil care acum este obligat să crească fără mamă, doar în prezența mătușii.

Avocata Elodiei Ghinescu a declarat pentru Wowbiz că fiul acesteia trăiește într-o mare minciună. Conform acesteia, băiatul care se apropie de vârsta majoratului nu ar ști adevărul despre mama sa, pentru că nu ar avea acces la informație și rudele din partea tatălui i-au prezentat doar varianta lor.

Când era mic, acestuia i s-ar fi spus că mama lui a fugit cu un bărbat, dar nu se știe dacă între timp a aflat că mama lui nu mai trăiește. Deși mama Elodiei ar fi încercat să îl protejeze de tot răul și știa cum să se comporte cu el, astfel încât să nu simtă lipsa mamei, mai ales pentru că fusese învățătoare și stătea bine la capitolul psihologie, aceasta nu a mai putut lua legătura cu el, pentru că cei care îl au acum în grijă nu îi permit să-și vadă bunica.

“Lui i s-a spus că mama este plecată cu un bărbat, că e plecată cu cineva. Nu știu acum ce i se spune. Când era mic i s-a spus că e plecată. Doamna Ghinescu a încercat să nu traum.atizeze copilul la vârsta aceea, când încă venea la Râșnov, că tatăl i-a omo.rât mama. A încercat să-l protejeze pe copil. Doamna Ghinescu de profesie e învățătoare și știa cum să se comporte cu copiii, știa psihologia unui copil. Familia lui Cioacă se răzbu.nă pe familia Ghinescu prin faptul că îi împiedică băiatului accesul la familia pe linia maternă.”, a povestit Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Nu-și amintește deloc de mama lui
Tot avocata este cea care a zis că nu își amintește deloc de mama lui, având doar doi ani și jumătate când aceasta a dispărut. Singura imagine pe care și-a format-o despre ea este cea pe baza fotografiilor. El ar fi mers la c.onsiliere pentru că tatăl lui era în închis.oare, dar nimeni nu l-ar fi sfătuit ce să facă în legătură cu mama sa despre care se spune că ar fi dece.dată, așa cum au decis și instanțele judecătorești.

Avocata acuză că Cioacă l-ar fi influențat negativ pe copil, spunându-i că din cauza bunicii din partea mamei se află în închiso.are, fără să-i spună cum au stat, de fapt lucrurile. De atunci, acesta ar fi refuzat să-și mai vadă bunica, crezând că ea este vino.vată pentru faptul că stă departe de tatăl lui.

“Nu știu cât de mult are acces la informație. Faptul că i se spune acasă că tatăl este la închis.oare din cauza bunicii materne, el asta a înțeles. A fost dus la psiholog și i s-a făcut consiliere psihologică pentru faptul că tatăl este la închis.oare, dar nu și pentru faptul că mama e mo.artă. De aceea spun că autoritățile din Pitești nu trasează acest caz în mod obiectiv.”, a declarat avocata familiei Ghinescu.