Cristi Borcea, împreună cu două femei, la munte! Mini-vacanța despre care nu a știut…

Cele două amante ale lui Cristi Borcea pe care le-ar fi iubit într-un weekend, la munte. Mini-vacanța despre care nu a știut nimeni!

Cristi Borcea este unul dintre cei mai mediatizați oameni de afaceri din România. De-a lungul timpului, viața personală tumultoasă l-a adus pe afacerist pe prima pagină a publicațiilor din România. Un capitol incendiar este și cel în care Cristi Borcea a petrecut un weekend la munte cu cele două amante ale sale.

Cristi Borcea și cele două amante, weekend de pomină la munte
Cristi Borcea este un om de afaceri prosper dar și un personaj nelipsit de pe prima pagină a tabloidelor autohtone. Viața personală tumultoasă a omului de afaceri a făcut de-a lungul timpului deliciul presei românești. Celebritatea dar și farmecul personal, l-au făcut pe Cristi Borcea unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. De-a lungul timpului, omul de afaceri a avut numeroase legături amoroase cu femei frumoase și de succes.

Timp de 20 de ani, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela, cea de care a rămas apropiat mereu. După divorțul de Mihaela, omul de afaceri a oficializat relația pe care o avea de ceva timp cu Alina Vidican. Cei doi s-au căsătorit ulterior. Însă de-a lungul timpului în care a fost căsătorit cu Mihaela, Cristi Borcea a avut nenumărate relații extraconjugale.

În 2005, presa anunța excapada pe care omul de afaceri a avut-o într-un weekend la munte cu artista Sonia Trifan și manechinul Andreea Moroița. În anul 2007, Cristi Borcea s- aflat din nou în mijlocul unui scandal amoros. La vremea aceea, afaceristul a fost acuzat de omul politic Răzvan Bujdoiu, că ar fi provocat divorţul dintre el și cântăreaţa Ramona Bujdoiu .

„Ştiam că ea a intrat în anturajul lui Borcea, dar nu m-am gândit iniţial că ar fi mai mult decât întâlniri amicale”, declara, atunci, Răzvan Bujdoiu.

Daniela Crudu este o altă cucerire a lui Cristi Borcea, cu care omul de afaceri s-a afișat în 2010. Din lista cuceririlor fostului acționar de la Dinamo face parte și judecătoarea Geanina Terceanu. Aceasta a fost acuzată că ar fi primit 220.000 euro mită pentru a-i achita pe cei trei inculpați Ioan Becali, Victor Becali și Cristi Borcea în Dosarul Transferurilor. Ulterior, Terceanu a recunoscut că a avut o relații extraconjugale cu omul de afaceri Cristi Borcea. Fostul finanţator al lui Dinamo mai are un copil cu o avocată alături de care deţinea un restaurant în București.

Valentina Pelinel, marea dragoste a lui Cristi Borcea

După atâția ani în care a avut relații cu femei frumoase, Cristi Borcea pare să se fi așezat definitv la casa lui. Căsătorit de ani buni cu Valentina Pelinel, Borcea pare mai fericit ca oricând. Cei doi au împreună trei copii, dar se pare că omul de afaceri își mai dorește unul. De curând, Valentina Pelinel a dezvăluit care sunt secretele relației perfecte pe care o are cu soțul său, Cristi Borcea.

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, a spus Valentina Pelinel, potrivit Ciao.ro. https://ziareonline.ro/uluitor-cristi-borcea-prins-cu-doua-amante-la-munte-cine-sunt-femeile-cu-care-a-petrecut-o-mini-vacanta.html