Dani Oțil, decizie-șoc. Prezentatorul nu mai vrea copii

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți prezentatori de la noi din țară. Celebrul coleg al lui Răzvan Simion de la Neatza trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, de când a devenit tătic. Totuși, pe cât de plăcută este experiența, pe atât este și de grea, încât l-a determinat pe Dani să ia o decizie importantă: nu mai vrea copii!

Dani Oțil se oprește la un singur copil
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu aproximativ o lună. Cei doi au fost foarte fericiți când au aflat că vor deveni părinți, dar mai ales când în sfârșit și-au ținut în brațe micuțul mult așteptat. De atunci au devenit și mai activi, deși nici înainte nu aveau o viață prea plictisitoare.

Matinalul de la Antena 1 a făcut de curând mai multe dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața de când fiul lui, Tiago, a venit pe lume și cât de multe lucruri a învățat într-un timp atât de scurt. Într-o singură lună, Dani a ajuns să își dea seama cât de mult iubește… somnul! Împarte cu soția sa orice sarcină și o ajută pe cât de mult posibil, ceea ce înseamnă că se trezește și peste noaptea pentru a sta cu micuț.

Mai mult, Dani Oțil le-a mărturisit telespectatorilor că nu intenționează să mai facă un copil, pentru că vede cât de greu este doar cu unul și cât de multe responsabilități au prietenii săi cu mai mulți. Astfel, speră că se va opri aici. Nu se știe dacă matinalul vorbea serios, pentru că mereu abordează astfel de subiecte doar în spirit de glumă.

“Am făcut calculele, Ruxandra Luca (n.r. – bloggeriță parenting) a fost gravidă și lauza trei sferturi din viață să. Așa se întâmplă când te uiți la ovarele altuia. Pe al doilea nu-l fac.’, a declarat Dani.

Gabriela Prisăcariu se numără printre cele mai norocoase mămici. Are un organism extrem de bun, datorită căruia nu a luat prea mult în greutate după sarcină. Imediat după naștere, ea a început procesul de recuperare, care se pare că îi merge foarte bine.

Soția lui Dani Oțil a avut deja prima ședință foto, în care și-a arătat formele în toată splendoarea lor. A revenit rapid la muncă, pentru că, spune ea, nu poți fi model până la bătrânețe și trebuie să profite acum din plin de corpul ei. Modelul a precizat că mai are mult de lucru până va arăta din nou bine, dar fanii au rămas complet șocați să vadă ce trup perfect are, la doar o lună de la marele eveniment și i-au făcut o mulțime de complimente.