Detaliul care a ieșit la iveală din trecutul Corinei, amanta lui Reghe. Cu cine a mai avut de-a face bruneta:

Corina C, amanta lui Laurențiu Reghecampf se află în centrul atenției mondene de zile bune. Detalii pica.nte ies la iveală despre brunetă pe zi ce trece. O nouă informație zguduie showbizul. Amanta lui Reghe a acuzat un reporter de vi.ol.

O nouă informație explo.zivă a apărut in presă. Se pare că amanta lui Laurențiu Reghecampf susținea în trecut că a fost viol.ată de un reporter. Bărbatul a negat vehement orice fel de acuzație. Acesta a afirmat la acea vreme faptul că domnișoara Corina C ar fi lucrat la acel moment într-o casă de toleranță din Viena.

Mulți spun că asta ar fi o tactiă de-a brunetei pentru a ajunge pe prima pagină a ziarelor. Chiar zilele trecute, cineva i-a trimis un mesaj Anamariei Prodan prin care îi aducea la cunoștință faptul că amanta lui Reghe are un țel din a ajunge o persoană publică cunoscută.

„Asta a ajuns pe prima pagină în ziare și sunt șocată. De mică visa celebritate(…) Periculoasă tare, l-a urmărit pe Reghe și l-a atacat făcând pe sfânta, când tu erai în România. Râdea de el că l-a împachetat, că i-a mâncat cașcavalul. Femeia e profi pe meserie. L-a zăpăcit pe al tău! Și ai grijă, că tuturor le-a făcut faza cu copilul. Că are copil. Nu i-a mers cu niciunul.„, este o parte din mesajul primit de Anamaria Prodan.

Ce studii are Corina C
Conform informațiilor apărute în presă, bruneta care i-a furat inima lui Laurențiu Reghecampf are 29 de ani și este originară din Deva. Corina C l-ar fi cunoscut pe antrenor chiar în Dubai, iar cei doi s-ar fi îndrăgostit iremediabil. Prea multe informații despre ea nu se știu, dar s-a aflat cu ce se ocupă.

Bruneta nu are nevoie de prea multe studii deoarece deține un salon de înfrumusețare în București cu încasări consistente. De asemenea aceasta ar fi directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România. Corina C a absolvit Facultatea de Management pe care a început-o în Dubai și mai apoi s-a transferat în România. De asemenea, bruneta are și un master în afaceri la Cambridge.