Fotografia cu Adriana Bahmuțeanu care i-a speriat pe toți! Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta

Adriana Bahmuțeanu, cu masca de oxigen pe față. Vedeta și-a îngrijorat profund fanii:

Adriana Bahmuțeanu și-a speriat, în urmă cu scurt timp, marea comunitate de pe rețelele de socializare. Vedeta a postat o poză cu ea întinsă pe un pat de spital și cu masca de oxigen pe față. Îngrijorați că ar putea fi inf.ectată cu viru.sul nimicitor care atacă cât mai mulți oamenii, fanii au luat cu asalt secțiune de comentarii, iar mai apoi fosta soție a lui Silviu Prigoană a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.

Pentru o fracțiune de secundă, zeci de fani ai Adrianei Bahmuțeanu au crezut că vedeta se află pe patul de spital, mai ales după ce au văzut masca de oxigen pe fața acesteia. Marea comunitate s-a arătat profund îngrijorată de starea de sănătate a acesteia, astfel fără a mai ezita, au început să o întrebe pe rând în secțiunea de comentarii ceea ce a pățit.

Adriana Bahmuțeanu a fost foarte impresionată de solidaritatea pe care o are din partea fanilor săi, astfel a dorit să înlăture toate speculațiile și grijile pe care aceștia și le-au făcut. Pentru că erau sute de comentarii și nu făcea față să răspundă la fiecare în parte, fosta soție a lui Silviu Prigoană a explicat în descrierea pozei ceea ce se întâmplă de fapt.

Fosta prezentatoare TV a povestit că nu se află la spital, ci la o clinică, unde face un tratament cu oxigen pentru îmbunătățirea capacității pulmonare, asta după ce s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe gripe și răceli, argumentând că este o acțiune foarte bună și necesară în această perioadă.

„Nu, nu sunt la spital. Stați liniștiți! Fac un tratament cu oxigen pentru îmbunătățirea capacității pulmonare. E recomandat celor care au avut gripe, răceli sau CO.V.ID, celor care au ajuns prin secțiile ATI sau fumătorilor și persoanelor cu insuficiențe respiratorii.”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe paginile sale de socializare.

Liniștiți că fosta prezentatoare TV este bine și nu este infec.tată cu virus.ul Co.vid-1.9, chiar și așa, fanii nu au ezitat și i-au urat multă sănătate și să aibă grijă de ea.

Adriana Bahmuțeanu, scandal de proporții într-un hipermaket din București din cazua măștii de protecție
Fosta prezentatoare TV a mers pentru a-și face cumpărăturile într-un hypermarket din București, însă acolo a izbucnit un adevărat scandal. După ce a ajuns la raionul de măcelă.rie, Adriana Bahmuțeanu a fost atenționată de unul dintre angajați să poarte mască, așa cum de altfel trebuie încă de la începutul pan.demiei. Ei bine, fosta soție a lui Silviu Prigoană nu a luat în considerare ceea ce i s-a spus, astfel și-a continuat cumpărăturile.

În cele din urmă, angajatul hypermarketului a chemat imediat forțele de ordine în ajutor, iar de aici situația a degenerat și s-a ajuns la un scandal de proporții. Fosta prezentatoare TV nu s-a putut abține și a explicat pe larg care a fost motivul ce a determinat-o să refuze masca de protecție.

„Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu, legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Jandarmul acela habar nu avea”, a spus, furioasă, Adriana Bahmuțeanu în urmă cu doar câteva săptămâni.