S-au despărțit cu scandal, acum sunt iar împreună! Cum au fost surprinși Antonia și Vincenzo Castellano

Cu siguranță este una dintre cele mai surprinzătoare apariții din acest an! După ce au reușit abia anul trecut să finalizeze divorțul, și după ce s-a spus că nu au rămas în realții bune, Antonia și Vincenzo Castellano s-au fotografiat împreună, alături de partenerii lor.

Nimeni nu se aștepta să-i mai vadă împreună vreodată, dar iată că încurcate sunt căile Domnului. Antonia a postat aseară o fotografie în care apare alături de viitorul ei soț, Alex Velea, dar și de fostul soț, Vincenzo Castellano, și iubita acestuia.

Antonia și Alex Velea au plecat în Italia pentru a o vedea pe Maya, fiica artistei, și s-au întâlnit, inevitabil, și cu tatăl fetiței, Vincenzo Castellano.

Antonia a cunoscut-o și pe partenera fostului soț, Andreea Ramona, și chiar s-au filmat în timp ce făceau o mișcare de dans alături de Maya.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011, însă mariajul lor nu a durat mult, chiar dacă artista a adus-o pe lume pe Maya. Artista a venit în România, însă afaceristul a rămas în Italia, fetița rămânând la el. După un proces lung, cei doi au reușit să divorțeze abia anul trecut.