Adriana Bahmuteanu a primit INTERZIS de la fostul sot! De ce nu isi mai poate vedea COPIII

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, un nou scandal! Deși păreau că au ajuns la un acord comun, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt din nou la cu.țite! Bruneta nu mai are voie să-și mai vadă copii, pentru că afaceristul a luat această decizie. Care este, de fapt, motivul?

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, un nou scandal! Afaceristul refuză să-i dea copiii fostei soții
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, un nou scandal! Ani la rând au fost la cu.țite și au divorțat de mai bine de patru ori.

Când totul părea că merge normal, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt într-un nou conflict! Afaceristul a decis să nu o mai lase pe fosta soție să-și mai vadă cei doi băieți. Silviu Prigoană a declarat că nimeni nu-l poate obliga să își lase copiii să-și vadă mama. Conform acestuia, problema principală este faptul că Adriana refuză să se va.ccin.eze și să poarte mască de protecție.

Prigoană a declarat intr-un interviu că ar risca sănătatea fiilor lor, Maximus și a lui Eduard.

”Nicio decizie a vreunei instanțe din această țară nu mă poate obliga să-i dau copii unei persoane care în plină pa.ndem.ie își permite să nu poarte mască și nici să se va.cci.neze. De câteva luni îl am la mine acasă și pe tata, o persoană de 90 de ani, care nu iese fără mască nici măcar în curtea interioară, că așa a auzit el că este bine.

Ori, dacă le dau voie copiilor în casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici să-mi aducă în casă! Și dacă vine , gata, am scăpat de tata! Numai că eu nu vreau acest lucru!”, a spus el pentru impact.ro.

Adriana Bahmuțeanu nu este de acord cu decizia fostului soț, motiv pentru care a cerut o decizie în instanță. După ce a aflat că Prigoană nu-i mai permite să-și vadă copii, Adriana Bahmuțeanu a cerut o decizie în instanță, obținând o ordonanță președințială ce-i permite să-și vadă fiii de două ori pe lună. Chiar și așa, Silviu Prigoană refuză să accepte acest lucru.

„Ani buni nu am avut nevoie de nicio decizie a instanței pentru a-i da copiii. Mai bine zis, a-i împinge să-și vadă rudele dinspre familia maternă, fiindcă copiii au trecut și pe la mama Adrianei Bahmuțeanu, dar și pe la alte rude ale acesteia. Numai că de data asta, datele problemei sunt complet schimbate. Și nu am de gând să fac nimic care să fie contra sănătății tatălui meu, ca să fie clar!”, a mai spus Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, 5 divorțuri cu scandal
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu mai formează un cuplu de aproape 8 ani, dar ultimul divorț nu le-a adus liniștea. În tot acest timp, cei doi s-au atacat de câte ori au avut ocazia, iar cel mai mult și-au adus acuzații referitoare la copii. Prezentatoarea tv a vrut să-l decadă din drepturile părintești pe Prigoană, iar omul de afaceri a cerut ca cei doi băieți să locuiască doar la el și să urmeze școli private. Ceea ce s-a și întâmplat! Adriana a acceptat ca cei doi băieți să locuiască cu tatăl lor, menționând că ea are probleme financiare, iar Maximus și Eduard vor avea un viitor bun.