Adriana Bahmuțeanu catre Ioana Năstase: „Ce caută cu doi moșnegi la…”

După ce a ieșit la iveală faptul că Ilie Năstase și-a agresat soția, pe Ioana, Nick Rădoi a aruncat bo..mba. Milionarul a declarat că el ar fi fost motivul pentru care cei doi soți s-au certat.

‘De Sfântul Ion eu am sunat-o pe Ioana să-i fac o urare de ziua ei. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă între ei și viole..nță’, a declarat milionarul la Antena Stars.

Despre scandalul momentului a comentat și Adriana Bahmuțeanu. Vedeta a șocat pe toată lumea cu afirmațiile ei la adresa celor doi bărbați din viața Ioanei Năstase, Ilie Năstase și Nick Rădoi. Adriana Bahmuțeanu i-a catalogat pe cei doi drept ‘moșnegi la ando.pauză’.

‘Eu nu înțeleg ce caută fata asta cu moșnegii ăstia? Sunt amândoi la andro.pauză. Parcă sunt . Nici bani nu mai au cum aveau, bate vântul la ei în buzunare. Dau dovadă de imaturitate toți trei. Actuala doamnă Năstase vrea să pună batista pe țambal. Trebuia să tacă și să nu cheme Poliția, asta dacă chiar nu vroia să-i facă rău lui Ilie Năstase. Ar trebui să vă vedeți de bătrânețile voastre, domnilor!’, a spus aceasta, la Antena Stars.

Mai mult de atât, Adriana Bahmuțeanu a intervenit și mai mult în scandalul dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana. Aceasta a declarat că Ioana Năstase era cea care îi trimitea mesaje mereu lui Nick Rădoi.

‘Eu am informații că Ioana Năstase i-a dat mesaje lui Nick Radoi. Nu e frumos să-ți mai dai mesaje cu fostul în prezența actualului’, a mai spus Adriana Bahmuțeanu, scrie Click!

Nick Rădoi, enervat la culme de Adriana Bahmuțeanu
Nick Rădoi a răbufnit după ce a auzit că a fost făcut moșneag de fosta soție a lui Silviu Prigoană. Afaceristul stabilit în America i-a dat replica brunetei.

‘M-a șocat efectiv! Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fii tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență! Ioana are 45 de ani. Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea! Nu este un exemplu bun ca să poată vorbi despre alții! Să se uite la relațiile ei, cu soțul ei și cu iubitul ei, este mai mult de 13 ani diferență între ei.

Părerea mea este că trebuia să aibă un pic de respect față de mine și față de ea însăși. Dar pentru că este prietenă cu prietenii mei comuni, am respectat-o și o voi respecta și nu voi face afirmații de genul cărora pe care ea le face!’, a declarat Nick Rădoi pentru Click!