Alex Bodi plătește taxă de „șmecherie” ca să poată umbla liniștit prin București

Prieteni la cataramă? Așa pare, după fotografiile în care apar des, la mese cu lăutari sau diferite „escapade”. Este vorba despre Alex Bodi și Costel, șeful ”Caranilor”, doar că lucrurile ar fi departe de adevăr. Situația s-ar fi rotit cu 180 de grade cu puțin timp înainte ca musculosul să ajungă în arest. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Alex Bodi s-a aflat într-o perfectă relație de prietenie cu șeful ”Caranilor”, Costel, dar și cu membrii de vază ai clanului. Au făcut multe petreceri împreună, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu a imortalizat acțiunile, postându-le, poate ca o mândrie, pe rețelele de socializare. Azi așa, mâine așa… Pe Costel l-ar fi deranjat. Și-ar fi vărsat năduful într-o seară, la o masă, unde, lângă el și Bodi, au fost prezenți mai mulți amici.

Cei de la cancan.ro au dezvăluit că atunci a erupt „vulca.nul”. Costel i-ar fi transmis lui Bodi nemulțumirile, ba chiar ar fi făcut-o, la un moment dat, pe un ton ridicat. ”A devenit mai impulsiv. I-a reproșat că se tot pozează cu ei, peste tot… Și i-a spus lui Bodi să-i plătească o taxă de șmecherie pentru asta, o taxă de 100.000 de euro, dacă tot vrea să se pozeze cu ei. Bodi a fost de acord, deși a încercat să riposteze, fără să aibă succes”, a povestit una dintre sursele noastre.

Mai mult, se pare că același lider al ”Caranilor” i-a mai cerut ex-soțului Biancăi Drăgușanu să-i plătească leasingul la mașină, un bolid de aproximativ 150.000 de euro, trecut pe firma lui Alex Bodi. O altă doleanță pe care ”musculosul” ar fi acceptat-o fără să crâcnească.

Alex Bodi a fost ares.tat preventiv, pe 11 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Nu se prezentase la un termen pe care instanța i l-a impus. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu avea să facă un live, înainte de a se preda, în care și-a expus punctul de vedere.

„Este primul meu live. Am recurs să fac asta pentru a lămuri anumite lucruri. E adevărat ce se întâmplă. Mă îndrept către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat din faptul că am făcut anumite chestii, că au apărut acuzații noi. Nu s-a întâmplat nimic de genul. Nu a fost vorba de nimic. Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost faptul că, la un anumit termen, nu m-am prezentat. Pe motive medicale. Se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Nicidecum un avertisment sau un arest la domiciliu. O să trecem și peste asta, am trecut peste altele mai grele. Partea proastă e că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați.

Sper că am lămurit chestia asta. Să nu existe alte speculații. Nu am alte capete de acuzare. E doar din simplul fapt că nu m-am prezentat la un anumit termen, la care am avut obligație. Am avut un motiv justificat, am acte medicale depuse, dar nu a fost de ajuns. Un episod nou în viața mea. O să ne vedem mai chibzuiți și mai puternici. Zi frumoasă!”, avea să spună Alex Bodi.

Motivul pentru care Alex Bodi este anchetat
Anul trecut, în noiembrie, procurorii și polițiștii din Craiova au făcut zeci de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracți.onal organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc la vila lui Alex Bodi din Capitală.

Anchetatorii spun că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii inter.lope (grupare specializată în trafi.cul de persoane și proxe.neti.sm), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei menționate), în timp ce se afla într-un peniten.ciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deți.nuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prosti.tuția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prosti.tuției), le-au convins să se pros.titueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infra.cți.onale specializate, în principal, în trafi.cul de persoane, tra.fic de minori și proxe.neti.sm și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție), au mai arătat anchetatorii.