Ce a apărut pe pagina personală a Corinei, iubita lui Laurențiu Reghecampf

Familia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a fost zdruncinată în ultima vreme de zvonurile cu privire la divorțul antrenorului de impresară. În timp ce Anamaria a încercat să salveze de fiecare dată aparențele și să îl prezinte pe soțul său într-o lumină frumoasă, “Soarele” pare să nu mai strălucească pe strada impresarei, care de curând a fost pusă în fața faptului împlinit, după ce au apărut primele fotografii cu noua iubită a lui Reghe. Ceea ce a stârnit mai multă uimire a fost mesajul care a apărut pe pagina Corinei, iubita lui Laurențiu Reghecampf, femeia alegând să dea o replică usturătoare Anamariei Prodan.

Mesajul postat pe pagina Corinei, iubita lui Laurențiu Reghecampf
Se ascute lupta pentru inima lui Reghe, care pare să fie în favoarea noii partenere a antrenorului Universității Craiova. În timp ce Anamaria Prodan a continuat să spere că Laurențiu Reghecampf va reveni la gânduri mai bune, după luni în care relația dintre ei a fost marcată de zvonuri și informații despre un posibil divorț, antrenorul și iubita lui au decis să spună lucrurilor pe nume. Astfel, au apărut primele fotografii în care amanta tehnicianului apare alături de acesta, ambii fiind extrem de zâmbitori împreună. Totodată, mesajul postat pe pagina Corinei Bilcon, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a pus sare pe rană.

Noul cuplu, format înainte ca Anamaria Prodan și Reghe să își încheie socotelile printr-un divorț, a decis să nu se mai ascundă și să vină în fața tuturor exprimându-și sentimentele. Se pare că relația dintre Corina Bilcon și Reghecampf este una înfloritoare, ambii apărând extrem de fericiți în imaginile recente. În plus, declarația de dragoste pe care Corina i-a făcut-o antrenorului și care este menită să dea explicații celor care o acuză pe amanta lui Reghe că i-a stricat familia acestuia, a venit în mod surprinzător.

„Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana repectivă. Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită. Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt, a scris Corina.

“Continuă să strălucești așa cum o faci deja”
În plus, în secțiunea InstaStory, Corina Bilcon a reluat replicile care au apărut de curând la adresa sa și a luat o poziție fermă, în care susține că sentimentele sale față de Reghecampf pot scuza situația. În plus, Corina Bilcon consideră că este un om bun, care doar iubește sincer, lăsând să se înțeleagă că adevărul pe care ea îl cunoaște îi permite să se bucure de relația cu antrenorul.

Lasă-i să te judece. Lasă-i să te înţeleagă greşit. Lasă-i să te bârfească. Părerile lor nu sunt problema ta. Tu rămâi un om bun, iubeşte şi simte-te liber în autenticitatea ta. Indiferent ce spun sau ce fac alţii, să nu îndrăzneşti să te îndoieşti de valoarea şi de frumuseţea adevărului tău. Continuă să străluceşti aşa cum o faci deja, scrie Corina pe Instagram.