Diana Șoșoacă, declarații din curtea spitalului Marius Nasta din Capitală:

Diana Șoșoacă a fost protagonista unui nou scan.dal fără precedent. Senatoarea a răbufnit în curtea Institutului „Marius Nasta” din București și a agre.sat mai mulți medici, inclusiv pe managerul spitalului, Beatrice Mahler.

Luni dimineață, Diana Șoșoacă a declanșat un scan.dal fără precedent în curtea Institutului „Marius Nasta” din București. Senatoarea a agre.sat ver.bal mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale, între care şi managerul spitalului Beatrice Mahler.

Mai exact, Diana Şoşoacă a mers la clădirile în care funcţionează m.or.ga spitalului, spunând că are de rezolvat o problemă legată de actele pentru un cunoscut de.ce.dat în spital. Întreaga scenă a fost transmisă într-un live pe pagina personală de Facebook a senatoarei.

În imagini, aceasta le-a reproșat angajaților că bagă persoanele de.ceda.te de C.O.VI.D-1.9 în saci de plastic, precizând că nimeni nu are dreptul să facă așa ceva. Ea a mai adăugat că oamenii au dreptul la onoare și după m.oa.rte, obligându-i să-i scoată din sacii de plastic.

„De ce se bagă în saci de plastic acești oameni? Știți că noul protocol care a fost schimbat datorită intervențiilor mele ca senator spune că nu aveți dreptul să îi puneți în saci de plastic și că oamenii au dreptul la respectarea demnității și onoarei după m.oar.te și aveți obligația să-i scoateți din sacii de plastic?”, spune Diana Șoșoacă în live-ul postat.

De menționat este faptul că printre medicii agre.sați de Diana Şoşoacă a fost şi managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler. Aceasta a acuzat medicul de c.ri.me împo.triva uma.nității, precizând că va depune o plângere pena.lă împotriva lui Beatrice Mahler, dar și împotriva altor medici din cadrul institutului.

Ea a mai adăugat că are înregistrări și dovezi, dar și martori pentru a-și susține cauza.

„E spațiu public și aici se întâmplă c.ri.me. Asta este cri.m.ă! Sunt c.ri.me împotriva u.manității, doamna Mahler! Vă depun plângere pen.ală, doamna Mahler! Chemați Poliția, vreau să depun plân.gere împotriva tuturor! Se dă șpagă, nu toți sunt senatori, să intre!

Și mie mi-a m.u.rit un prieten, era într-un container, am înregistrat! Am martori și am înregistrări, doamna Mahler! Pentru că eu totul am înregistrat. E înregistrat, doamnă, sunteți și dumneavoastră înregistrată!”, a mai strigat Diana Șoșoacă în timp ce transmitea live pe Facebook.

În final, senatoarea i-a ame.nințat pe angajații spitalului și ai mo.r.gii că va depune plângere pe.nală împotriva tuturor, din cauza mo.rț.ii unui prieten.