Scandal intre Alina Marymar și Mădălina Miu

Scandalul dintre Alina Marymar și Mădălina Miu a luat proporții. După ce Mădălina Miu a postat mai multe fotografii cu actuala soție a lui Tzancă Uraganu în ipostaze inde..cente, logodnica celebrului manelist a dorit să îi dea o lecție pe care să o țină minte toată viața. Alina Marymar nu s-a mai putut controla și a băt..ut-o cu bestialitate pe Mădălina Miu.

Mădălina Miu a fost băt..ută cu sân..ge rece chiar de către logodnica soțului ei, Alina Marymar. Cele două brunete și-au adresat în trecut replici destul de dure, însă iată că s-a ajuns la o băt..aie de proporții.

În urmă cu câteva zeci de minute, a avut loc o întâlnire surpriză între Mădălina Miu și Alina Marymar. Soția din acte a lui Tzancă Uraganu se afla la studioul de înregistrări, când pe ușă a intrat nimeni alta decât logodnica celebrului manelist, Alina Marymar.

Imediat cum a văzut-o, fără să stea prea mult pe gânduri, Alina Marymar a început să o love..ască extrem de tare pe Mădălina Miu. După ce Mădălina Miu a fost băt..ută cu bestialitate de Alina Marymar, Tzancă Uraganu s-a decis să oprească scandalul.

Cei doi îndrăgostiți au lăsat-o pe Mădălina Miu în pace și ulterior s-au îndreptat către locuința lor. Atunci când au ajuns acasă, Tzancă Uraganu și Alina Marymar au povestit totul pe rețelele de socializare, iar bruneta s-a declarat extrem de mândră de tot ce a făcut.

Alina Marymar a dezvăluit că a lăsat-o pe Mădălina Miu de fiecare dată în pace, atunci când a făcut acuzații dure la adresa ei sau a postat fotografii indec..ente, așa că a decis să își ia revanșa. Alina Marymar a mai spus că nu este genul de persoană care să se certe pe Internet, așa că a vrut ”să aibă grijă” de Mădălina Miu față în față.

”Ia uitați-o pe șefa.. Ia uitați-o pe șefa cu ochiul sp..art! Ia uitați cum și-a luat iar înjose..ală de la fată! Aoleu, mama mea, i-a spa..rt ochiul, să moară familia mea dacă n-a ru..pt-o Marymar”, a spus Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu a mărturisit că această băta..ie ar trebui să fie o lecție pentru Mădălina Miu și că, pe viitor, nu ar mai trebui să o subestimeze sau să o subaprecieze pe logodnica lui, dar a și precizat că soția lui din acte nu mai are nicio șansă la inima lui.

”Stai să se vadă cum i-am ru..pt părul din cap. Asta pentru toate figurile pe care le-a făcut cu mine. Altădată să știi de șefele tale! Niciodată în viața ta nu aveai tu cum să rămâi așa. Ți-am r..upt gura”, a spus Alina Marymar.

Mai mult decât atât, Tzancă Uraganu a afirmat că Mădălina Miu a fost băt..ută cu bestialitate acum câteva luni și de către mama fetiței lui, Lambada, dar iată că Alina Marymar s-a dovedit a fi mult mai ”neînfricată”.

Alina Marymar a povestit pe contul ei personal de Instagram că nu a rămas decât cu două unghii rupte, însă este împlinită pentru că a reușit să îi dea o lecție actualei soții ale logodnicului său.