Neașteptat ce a făcut Corina Caciuc public: e convinsă că cineva a vrut să îi facă rău

Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită pe social-media. Corina Caciuc nu are parte de liniște nici măcar în a treia lună de sarcină. Iubita lui Reghe s-a trezit peste noapte cu mai multe conturi de Instagram și Facebook, care îi poartă numele. Aceasta a decis să elucideze misterul și a declarat că deține un singur cont pe aceste rețele de socializare. Ba mai mult, Corina este hotărâtă să facă demersuri pe cale legală pentru a rezolva problema.

Corina Caciuc este noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta este o persoană foarte discretă în mediul online, motiv pentru care posedă un singur cont privat de Instagram. Peste noapte, tânăra s-a trezit cu o mulțime de profiluri care îi poartă numele atât pe Instagram, cât pe Facebook.

Se pare că tânăra are o mulțime de admiratoare, ce încearcă să îi copieze imaginea. Femeia a decis să apeleze la autorități pentru a remedia problema apărută pe social-media.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf trece printr-o perioadă destul de dificilă. Însărcinată în trei luni, Corina nu are parte de liniște. Pe social-media au apărut mai multe conturi care îi fură identitatea, iar din acest motiv tânăra se simte cu adevărat hărțuită. Aceasta a oferit declarații referitoare la subiect și a menționat că toate mesajele dintre ea și Reghe care apar în spațiul public sunt false.

„Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține. În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările’, a spus Corina, potrivit CANCAN.

Iubita lui Reghe este hotărâtă să pună punct acestei situații neplăcute. Ea a declarat că posedă un singur cont de Instagram, care este și privat. Ba mai mult, tânăra este dispusă să apeleze la ajutorul autorităților pentru a remedia această problemă referitoare la identitatea sa pe rețelele de socializare.

„Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea’, a spus ea.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a ținut să menționeze că nu o interesează notorietatea sau prezența în showbiz. Aceasta a subliniat că singurele lucruri importante pentru ea sunt antrenorul și viitorul copil pe care cei doi o să îl aibă împreună. Ba mai mult, tânăra consideră că iubirea nu se expune pe rețelele de socializare.

„Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.’, a declarat ea.