Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după apariția Anamariei Prodan în emisiunea lui Măruță

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și Anamaria Prodan (48 de ani) s-au separat după un mariaj de 13 ani. Antrenorul a fost cel care a depus actele de divorț. Fosta pereche are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

La rândul său, din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca (19 ani). Laurențiu și Mariana au mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina. La doar un an și o lună de la naștere, fetița s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Anamaria Prodan a declarat că, pentru ea, nu mai există cale de împăcare cu fostul partener. „Noi am fost ceva unic. Cu siguranță pentru mine nu mai este loc de întoarcere, de împăcare. Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă mintă și să mă trădeze”, a spus impresara.

„Cu atât mai mult un om nu poate să-și trădeze copiii și familia. Pentru mine, familia și copiii mei sunt tot ce contează. (…) Familia când ți-ai pierdut-o te-ai pierdut pe tine”, a mai spus. Înaintea interviului oferit de Anamaria, Laurențiu celebra depășirea a 10 mii de urmăritori pe Instagram.
„Împreună am depășit borna de 10.000 de urmăritori. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris atunci. Ulterior, contul respectiv a fost șters. În acest moment, pe Instagram există un cont cu 10,7 mii de urmăritori, însă nu este clar dacă acesta îi aparține antrenorului sau nu.

Ultima postare este din 20 octombrie 2021, și redă mesajul: „Va veni un moment în care trebuie să decizi să întorci pagina sau să închizi cartea”.
„Adevărat, dar va veni și o vreme a regretelor și cartea va rămâne închisă pentru că, din păcate, unele cărți sunt sortite să rămână închise”, a comentat cineva. „Bine, Laur, să nu îți fie frică de schimbări; Indiferent de ce zice lumea, respect mister 👏; Pot să spun ca Laurențiu Reghecampf pe care l-am întâlnit de câteva ori este un om extraordinar. Viața privată ar trebui să nu ne intereseze!”, au mai fost alte câteva mesaje.