Reacția Anamariei Prodan la acuzele fostei neveste a lui Laurențiu Reghecampf:

Anamaria Prodan i-a dat replica fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf, după ce aceasta a acuzat-o că i-a făcut exact ce i-a făcut ei Corina Bilcon, actuala amantă a antrenorului. Declarațiile acide ale impresarei:

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit public depre cum s-ar fi destrămat, de fapt, căsnicia ei cu antrenorul, iar varianta ei nu o pune deloc într-o lumină bună pe Anamaria Prodan. Acum, impresara a oferit prima reacție după ce Mariana a spus că ea ar fi fost amanta lui Reghe încă de când ei erau la începutul căsniciei.

Acuzațiile primei soții a antrenorului au venit după ce Anamaria a spus într-o emisiune TV că ei doi au început o relație când el deja era separat de Mariana de 2 ani. Acum, impresara vine cu o replică acidă la adresa fostei partenere, care a prezentat o versiune complet diferită a ceea ce s-a întâmplat.

Anamaria Prodan susține că atât ”amantele”, cât și fosta soție, îl ”târăsc în mizerie” pe Reghecampf, pentru a-și face publicitate.

„Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu. Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană. Acestea nu fac decât sa-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!”, a spus Anamaria Prodan pentru SpyNews.ro.

Impresara nu-și mai ascunde furia pe care o simte cu privire la alegerile soțului ei și subliniază că fiul lor și fetele ei sunt afectați cel mai mult de ceea ce se întâmplă.

„Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste sa-l târască de unde l-am ajutat să urce (finala Champions League) în lumea obscură unde se zbate astăzi. Păcat, căci Laurentiu Jr. și fetele noastre stau împietriți și privesc un spectacol grotesc unde amantele și fostele neveste îl tăvălesc pe tatăl lor! Păcat de o muncă uluitoare, păcat de aceasta alegere a soțului meu, alegere ieftină care îl vor costa scump.“, a încheiat impresara.