Anamaria Prodan, înşelată imediat după nuntă: “Am făcut dragoste la subsol”

Dezvăluiri uluitoare! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pregătesc să divorțeze, însă încep să iasă la iveală detalii surprinzătoare despre începutul căsniciei lor! Se pare că antrenorul ar fi călcat strâmb chiar după ce și-a unit destinul cu impresara.

Triunghi amoros. Ce a făcut Laurențiu Reghecampf în timp ce era căsătorit cu Anamaria Prodan
Înainte de căsnicia cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a avut un mariaj cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au avut de trecut provocări dureroase împreună, mai ales pentru că și-au pierdut fetița din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Aceștia au fost căsătoriți între 1994 și 2007 și au împreună un băiat, Luca, care s-a născut după tragedia prin care au trecut după ce fiica lor și-a pierdut viața. Totuși, mariajul lor nu a avut succes și au ajuns la divorț. Înainte de a se despărți oficial, antrenorul deja își refăcuse viața alături de Anamaria Prodan.

Dezvăluiri uluitoare. Laurențiu Reghecampf, idilă amoroasă cu fosta soție
În trecut, Mariana Pffeifer dezvăluia că a fost implicată într-un triunghi amoros. Aceasta mărturisea că s-a iubit cu Laurențiu Reghecampf când acesta era căsătorit cu Anamaria Prodan. La puțin timp după ce antrenorul și-a unit destinul cu impresara, acesta a călcat strâmb chiar cu fosta soție!

„Mă culcam cu Laurenţiu, deşi nu eram divorţaţi, iar el era cu Ana. Eram soţia lui, dar mă simţeam ca o amantă! Ce-a făcut ea am făcut şi eu! Laurenţiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta… Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania.

Am făcut dragoste cu el şi la Târgovişte, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divorţată. Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America.”, a spus Mariana Pffeifer la Acasă TV.

‘Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu’
Mai mult, Mariana Pfeiffer povestea în trecut că a aflat că Laurențiu Reghecampf își dorește să divorțeze în momentul în care antrenorul a sunat-o și i-a spus că Anamaria Prodan este însărcinată.

„Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu. Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: ‘Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună’.

A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil.

Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria Prodan este însărcinată.”, a mai zis ea la același post TV.