Vica Blochina intervine în divorțul Reghecampf – Anamaria Prodan: „Nu te mai face cunoscută prin minciuni”

Vica Blochina, fosta amantă a selecționerului Victor Pițurcă a reacționat referitor la divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Aceasta a uimit prin declarațiile pe care le-a făcut despre situația celor doi.

Divorțul dintre cei doi a luat prin surprindere lumea showbiz-ului românesc. Separarea acestora a venit ca un șoc, atât pentru cei apropiați, dar și pentru cei care urmăreau cuplul ca pe un exemplu, la televizor sau pe social media.

Vica Blochina a făcut o serie de dezvăluiri despre cei doi care au format un cuplu. De asemenea, aceasta a găsit și un vinovat pentru finalul poveștii de dragoste dintre Anamaria și Reghe. Cea mai cunoscută amantă din această lume a showbiz-ului românesc, Vica a dat din casă tot și a explicat, pe îndelete, care este părerea ei despre tot ceea ce s-a întâmplat.

Aceasta i-a luat apărarea impresarei, după ce ar fi apărut în presă știri conform cărora aceasta ar fi îndrăgostită de alt bărbat, denigrându-i imaginea. Fosta dansatoare a spus că acea persoană își dorește doar publicitate pe spatelele unui nume care atrage atenția în showbiz – Prodan. Mai mult, ea a menționat că înțelege perfect ceea ce a simțit și a trăit Anamaria Prodan

„Acum înțeleg exact ce a trăit Anamaria Prodan în această familie Reghecampf. Au avut mare noroc cu fata asta care i-a ridicat la cer. Dumnezeu nu cere de la oamenii neînsemnați. Ei vorbesc de Pițurcă, uite că toți tremură când apare Pițurcă” a declarat Vica Blochina prin intermediul internetului.

Aceasta a explicat în mesajul său că prima soție a lui Reghecampf ar vrea să-și facă publicitate, susținând că tot ceea ce a declarat Anamaria la TV este fals. Vica i-a transmis un mesaj Marianei, prin care i-a cerut acesteia să se facă cunoscută pe spatele său.

„Încearcă să te faci cunoscută prin ceva realizări, nu pe spatele altora sau minciuni” a adăugat Vica Blochina

„O minciună”
„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat. La fel cum este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!” a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro