Gina Pistol, imagine dulce cu Josephine Ana. Este absolut adorabilă

Gina Pistol devine din ce în ce mai topită după micuța ei. Josephine crește de la zi la zi și îi uimește pe părinții ei cu evoluția sa spre o mică domnișoară.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în această primăvară, iar de atunci prioritățile lor s-au schimbat radical. De-a lungul timpului, cele două vedete au arătat numeroase momente alături de fiica lor, însă niciodată nu i-au arătat chipul.

Recent, prezentatoarea de la Antena 1 a împărtășit cu fanii săi o imagine absolut adorabilă. Josephine a crescut incredibil de mult, iar trăsăturile dulci se pot observa chiar dacă poza nu este foarte evidentă.

„Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește Josephine. Și cu cât crește, cu atât devine mai activă’, a scris Gina Pistol în dreptul fotogtrafiei.

Discreția în ceea ce privește imaginile cu micuța Josephine este un motiv de critică la adresa cuplului. O poză în care se vedeau doar umbrele Ginei și ale Josephinei a atras comentarii acide: „Nu vrei să-ți arăți copilul e alegerea ta, dar atâtea umbre, ascunzișuri. Nu știți ce vreți’ sau „dacă alegi să nu-l postezi… atunci nu o fă deloc… pai ori pui ori îl ții pentru tine’.

Gina Pistol nu a ezitat și a răspuns acestor mesaje, explicând alegerea ei: „eu am învățat să nu judec pe nimeni pentru că nu știu ce încercări, ce nevoi are persoana respectivă. Îmi canalizez energia pe ceea ce fac eu și am grijă ca ceea ce fac să nu aducă suferință/disconfort celor din jur, să nu le îngrădeze libertatea.’