Iubita lui Reghecampf, s-a săturat și a făcut pasul necesar

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, a trecut la artil.eria grea. Văzând că soția actualului său iubit o tot ata.că public, aceasta a făcut un pas important.

Scandalul divorțului Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina. Impresara, abilă cum toți o cunosc, a făcut declarații dure despre Corina Caciuc, publicând informații despre practicile mai puțin orto.doxe pe care le-ar fi avut tânăra în Dubai, informații pe care le-ar fi primit de la anumiți fani.

„Haideți să fim serioși. Cică nu vrea să ajungă în presă. Să ne amintim când apărea pe la Tv că era viol.ată de Doru Iuga. Vă spun din suflet, pentru noi, pentru familia mea este ceva oribil. Copilul meu vine acasă și spune ca îi e rușine sa iasă din casa pentru ca tatăl lor umbla cu asa ceva. Soțul meu este un om unic și lumea nu a înțeles de ce am tras atat de mult cu el. Nu dau satisfacție nimănui de dragul uneia ca ei.”, spunea Anamaria Prodan în emisiunea la Măruță.

De cealaltă parte, deși a spus răspicat nu vrea să apară în presă, Corina Caciuc duce răzb.oiul contra Anamariei Prodan la un alt nivel. Astfel, potrivit surselor Playtech.ro, ea a cerut ordonanță președințială împotriva impresarei, aducând dovezi că îi photoshopează pozele și le publică în presă, că o denigrează într-un mare fel, considerând că poate pierde chiar copilul în urma acestor atac.uri care o afectează psihic.

Sursele Playtech mai spun că Corina Caciuc se declară, de asemenea, afectată și pentru faptul că Anamaria Prodan a pus pe Instagram poze cu părinții săi, care nu sunt persoane publice, fapt pe care îl consideră un ab.uz. Prin urmare, soția lui Laurențiu Reghecampf s-ar putea ca de acum încolo să aibă interzis la Corina. Tot sursele au mai indicat că Corina Caciuc nu a cerut bani ca despăgubiri, întrucât nu se pot cere bani prin ordonanță președințială.

Însă până vom vedea exact încotro se îndreaptă tot acest scandal, Anamaria Prodan mai bifează un succes, după ce și-a publicat autobiografia. În mai vechiul ră.zboi pe care îl are cu Gigi Becali, se pare că aceasta a bifat un câștig.

Celebra impresară a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combarea Discriminării pe numele lui Gigi Becali, din cauza unei declarații se.xiste pe care patronul FCSB a făcut-o la adresa vedetei. Iar CNCD i-a dat dreptate și i-a aplicat o amendă latifundiarului din Pipera.