Medicul din ROMANIA a spus TOTUL: Dacă s-ar fi ştiut, nu ar mai fi venit oamenii să se…

Medicul Adina Alberts a fost la România TV, unde a vorbit despre eficienţa vacc.inurilor şi despre efectele adverse ale acestora.

Adina Alberts a făcut referire la informaţia apărută marţi în spaţiul public, conform căreia un reprezentant al Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA) a confirmat existenţa unei „legături” între vacc.inul AstraZeneca şi cazurile de trom.boze observate după administrarea acestui ser.

„Am fost convocata de Colegiul Medicilor pentru niste opinii postate pe pagina mea de Facebook.

E am descris la un moment dat, pur teoretic, mecanismele acestor trei vacci.nuri. La vremea aceea nu se incepuse încă vaccin.area cu AstraZeneca în UE, doar in Anglia era in stadiu incipient, deci nu aveai cum sa stii ce se intampla.

Daca s-ar fi stiut, n-ar mai fi venit nimeni sa se vac.cineze. Astfel de riscuri sunt trecute si in prospectele vacci.nurilor Pfizer si Moderna. Eu am facut mereu mari eforturi sa prezint public aceste riscuri, dar am fost mereu blocata si discreditata, pentru ca, asa cum am spus, daca s-ar fi aflat, nu ar mai fi venit nimeni sa se vac.cineze.”, a declarat Adina Alberts.

„Nu doar medicii sunt in prag de burnout, ci toti, indus de situatia pe care o traim. Exact pe sablonul intamplarilor de cand a mu.rit Cornelia Catanga, cand au inceput manipularile cum ca iver.mectina, ca sunt vinovata eu si alte manipulari.

Se utilizeaza orice situatie nefericita pentru a manipula categoriile foarte sensibile de cetateni”, a adăugat Adina Alberts, potrivit stiripesurse.ro.