Anca Țurcașiu a exagerat cu operațiile estetice. Ce spune artista: „Da, sunt foarte schimbată”

Anca Țurcașiu are un fizic de invidiat, la vârsta de 51 de ani, motiv pentru care internauții au ac.uzat-o că a recurs la operații estetice. După ce a divorțat în urmă cu mai bine de un an, ea pare complet schimbată, mai fericită și plină de viață. Mai mult, artista evită să răspundă la comentariile negative.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute actrițe și cântărețe din România. Printre filmele în care a jucat se numără și celebrul serial La Bloc. Iar în plan personal, se părea că are o căsnicie fericită cu medicul stomatolog Cristian Georgescu, însă cei doi au divorțat în vara anului trecut. Când a împlinit 50 de ani, Anca Țurcașiu a pozat la malul mării, etalându-și fizicul de invidiat care pare să nu fie afectat de trecerea anilor.

Anca Turcașiu, la vârsta marilor împliniri
Chiar și la 51 de ani, Anca Țurcașiu se menține într-o formă de zile mari. Ea și-a surprins de multe ori fanii pozând în costum de baie, la piscină sau îmbrăcată într-un body negru, asortat cu botine. Artista reușește să se mențină în formă deoarece are grijă la alimentație. Astfel, frumoasa actriță dovedește că vârsta este doar un număr. Anca Țurcașiu și fostul ei soț au împreună un fiu în vârstă de 22 de ani. Deși este extrem de chipeș și talentat, Radu Georgescu nu își dorește să urmeze o carieră în showbiz.

Tânărul urmează Facultatea de Pedagogie și, de asemenea, este profesor de snowboard în Brașov. Un mare regret al îndrăgitei artiste este că nu a petrecut mai mult timp cu fiul ei, când era mic. Acest lucru se datorează carierei și programului încărcat. Radu Georgescu i-a reproșat indirect acest lucru, simțindu-se mai apropiat de tatăl său.

„Când era mic și veneam dintr-o călătorie cu Cristi, se repezea doar la el să îl ia în brațe și îi spunea «tată, tată!»”, mărturisește Anca Țurcașiu. Recent, ea a postat pe Facebook poze cu Radu Georgescu și iubita sa, Andreea. „Copiii mei = fericire = esența vieții. Radu și Andreea. Bucurați-vă și voi! Uitați-vă pe chipurile lor. Definiția fericirii!”.

Ce spune Anca Țurcașiu despre operații estetice
După ce a divorțat, Anca Țurcașiu a fost ac.uzată de fani că și-a făcut mai multe operații estetice. Ca răspuns la aceste ac.uzații, ea a vorbit despre schimbările fizicului său.

„Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană”, se disculpă artista.

Anca Țurcașiu evită să răspundă la comentariile de pe rețelele de socializare deoarece nu vrea să se implice în discuții interminabile. „Nu stau să dau socoteală nimănui”, a concluzionat frumoasa actriță. Așadar, în ciuda divorțului, Anca Țurcașiu crede că dragostea poate fi găsită chiar și la vârsta de 51 de ani și ignoră comentariile negative, legate de operații estetice. În prezent, este foarte fericită alături de fiul ei și iubita acestuia, Andreea.