Cum arată casa Andreei Marin. Imagini de poveste!

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune, vedeta construidu-și cariera visurilor sale pas cu pas, cu multă muncă și răbdare.

Și pentru că succesul profesional înseamnă și o oarecare relaxare financiară, Zâna a împărtățit cu fanii săi de pe rețelele de socializare, imagini din casa sa, proaspăt renovată.

De remarcat (un vis al Andreei Marin, după cum a mărturisit chiar ea), o cadă imensă, pe picioare aurii, în fața unei oglinzi uriașe, chiar în dormitor.

”Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn, cu lăzi de zestre pictate și baie cu chiuvetă din piatră…

O mansardă-poveste, cu vederea spre câmpul pe care trec zilnic vaci și oi și câinii care păzesc turma, e idilică imaginea, iar în zare vezi o pădure. Așadar, după un efort de doi ani cu o pandemie de traversat, acest loc de suflet a devenit realitate, deci uităm ce a fost greu, căci… a meritat”, a declarat Andreea Marin, potrivit unica.ro.

Andrea Marin: ”E o loterie dacă ajungi sau nu până la capăt”
”Doi ani de renovare a două clădiri concomitent – o nebunie! Să nu faceți asta, în paralel cu munca voastră și cu grija pentru familie, eu asta vă sfătuiesc.

E o loterie dacă ajungi sau nu până la capăt ori cedezi nervos pe drum și renunți, căci, în construcții și amenajări, trebuie să ai un mare noroc să găsești echipe bine organizate și cu pricepere adevărată”, a mai spus Andreea Marin.