Oana Roman și tatăl ei, Petre Roman, s-au certat iar: „Lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea”

Oana Roman, discuție aprinsă cu tatăl său. Recent, Oana Roman a povestit pe rețelele de socializare o conversație pe care a avut-o cu tatăl său. Vedeta a subliniat faptul că relația lor este din ce în ce mai disfuncțională, după ce Petre Roman a sunat-o pentru a-i face reproșuri. Diva nu a mai putut păstra tăcerea și le-a povestit internauților motivele care au stat la baza apelului efectuat de politician.

Pe parcursul anilor, Oana Roman a subliniat în nenumărate rânduri că nu are cea mai apropiată relație cu tatăl său. Aceasta este, mai degrabă, alături de mama sa, care se confruntă cu probleme de sănătate în acest moment. Recent, vedeta a povestit pe rețelele de socializare o întâmplare prin care a trecut alături de tatăl său. Acesta ar fi sunat-o pentru a-i face reproșuri, moment în care Oana nu s-a mai putut abține și a răbufnit!

Petre Roman a sunat-o pe fiica sa pentru a o trage la răspundere cu privire la o declarație făcută de fosta sa soție. Diva a răbufnit și le-a spus fanilor săi întreaga întâmplare. Mai mult, aceasta a subliniat că relația ei cu politicianul este una disfuncțională.

Oana Roman a subliniat în nenumărate rânduri că relația pe care o are cu tatăl său este destul de problematică. Aceasta menționează că a încercat de mai multe ori să diminueze conflictele în familie. Acum, Petre Roman ar fi sunat-o pe vedetă și i-ar fi adus reproșuri referitoare la o declarație făcută de fosta sa soție. Oana i-a luat apărarea mamei ei și i-a explicat politicianului că femeia care i-a dat viață se confruntă cu probleme de sănătate în acest moment.

„M-a sunat să-mi spună că i-a arătat lui cineva, oare cine, mă întreb, că mama a făcut nu știu ce declarație de copil și de soția lui. I-am spus că mama din cauza stării de sănătate precare nu a mai dat nicio declarație la presă de 2-3 ani. El a simțit nevoia să mă sune și să mă tragă la răspundere, deși eu nu pot fi responsabilă de ce declară mama’, a spus Oana Roman.

Declarațiile care au pornit conflictul au fost făcute în 2017 de mama Oanei Roman. La vremea aceea, femeia declara că Petre Roman nu a mai luat legătura cu fiicele sale din cauza actualei sale partenere de viață.

„În cei 34 de ani de căsătorie, o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre el nu se află în relații apropiate’, spunea Mioara Roman la vremea respectivă.

Oana a declarat de mai multe ori că relația cu tatăl său are suișuri, dar și multe coborâșuri. Aceasta le-a povestit internauților cele întâmplate, punând accentul pe faptul că între cei doi nu mai este loc de împăcare.

„După cum știți relația cu tatăl meu e relativ disfuncțională de câțiva ani buni încoace, eu am făcut toate eforturile posibile pentru ca această relație să nu fie disfuncțională, dar nu am reușit. Ne vedem de două ori pe an, vorbim destul de rar, nu reușesc să o fac să se apropie din nou de nou, am făcut în privat, în toate felurile… lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea. Recent am avut o discuție cu el din care mi-am dat seama că practic eu cred că nu mai există nicio șansă ca relația să fie una bună, oricât de mult mi-aș dori eu asta’, a spus Oana Roman.