Beni, fiul adoptat de familia Sterp, celebru peste noapte! Gestul uluitor facut de Culita pentru el la botezul fiului sau

Benny, fiul adoptat al familiei Sterp este tratat exact ca un membru cu drepturi depline, iar fratii Sterp sunt adevarti ingeri pentru micut.

In urma cu cateva luni, Geta Sterp, sora mai mica a lui Culita Sterp, il prezenta pe micutul Benny fanilor familiei Sterp si cum a ajuns el sa fie atat de indragit de toata lumea.

El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș. El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați.

Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile.

A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare ci zu oile, doar să se uite de ele’, a declarat atunci Geta.

Recent, Culita Sterp, a dezvaluit pe contul sau de Instagram ca i-a facut cont de Instagram si lui Beni, iar in cateva minute a reusit sa stranga mai multe aprecieri decat el. Intr-adevar, baiatul care este crescut de familia Sterp are deja aproape 50 de mii de urmaritori, iar la o postare zeci de mii de like-uri.

Baiatul este deja parte din familie si pentru muca depusa, este rasplatit din plin. Familia Sterp se ocupa de educatia lui si atat Culita cat si Iancu se preocupa de look-ul baietelului cumparandu-i haine si accesorii dupa ultimele tendinte. Beni nu stie cum sa le rasplateasca bunatatea si chiar a postat o imagine cu „ingerul lui pazitor”, Iancu.