Antonia a izbucnit în lacrimi. De ce băieții săi și ai lui Alex Velea nu au fost botezați nici până în prezent:

Antonia a trecut printr-o adevărată dramă și a fost mereu aspru judecată de cei care o urmăreau în mediul online. Vedeta a mărturisit cu ochii în lacrimi că nici până în prezent băieții săi nu au fost botezați, asta deoarece abia ce a putut divorța de fostul ei soț.

Antonia a vorbit în cadrul unui podcast foarte deschis despre viața ei care nu a fost deloc ușoară. După ce a decis în urmă cu mai mulți ani să divorțeze de fostul ei soț, abia în acest an divorțul s-a pronunțat și ea o femeie liberă din punct de vedere legal.

Cântăreața a izbucnit în plâns atunci când a povestit că băieții săi, cei din relația cu Alex Velea, nu sunt botezați nici până în prezent, asta deoarece ea în continuare purta numele de familiei al fostului ei soț, Vincenzo Castellano, iar cei mici de asemenea au luat numele bărbatului, deși erau ai lui Alex Velea.

Vedeta a mărturisit că a fost mereu aspru judecată de urmăritori, iar mulți dintre ei i-au spus că va arde în i.ad și că i se va întâmpla lucruri rele pentru că nu-și botează fiii pentru că așa își dorește ea, nu că nu s-ar putea face asta.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în i.ad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

Deoarece abia în acest an Antonia a divorțat de fostul soț, acum ea a fost deja cerută de soție de Alex Velea și au de gând să facă și nunta. Momentan acest lucru nu se poate, nu că nu vor ei, ci din cauza restricțiilor impuse în contextul p.andemiei.

Vedeta a fost extrem de fericită atunci când Alex Velea i-a adresat marea întrebare, iar întregul moment a fost unul la care nu se aștepta și cu adevărat a fost luată prin surprindere.

”Antonia vreau să-ți mulțumesc pentru toți anii în care m-ai făcut fericit și vreau să-ți spun dacă vrei să fi soția mea”, i-a spus Alex Velea Antoniei, care a început imediat să plângă de emoții.