Ce a făcut Petrică Mîțu Stoian cu 2 săptămâni înainte

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață seara trecută, la vârsta de 61 de ani. Acesta se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, iar decesul a survenit în urma unui șoc septic. Vesta trecerii în neființă a artistului a luat prin surprindere pe toată lumea, însă parcă acesta a știut că nu mai are mult de trăit. Cum și-a prevestit cântărețul moartea?

Solistul de muzică populară a fost declarat dec.edat sâmbătă, 6 noiembrie 2021, la 61 de ani, după ce a ajuns la terapie intensivă în stare extrem de gravă. Acesta a făcut o insuficiență multiplă de organe, iar organismul său nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare. Moartea artistului a fost un fulgerătoare, însă pare că acesta a presimțit ce avea să se întâmple cu el.

Petrică Mâțu Stoian a presimțit că nu mai are mult de trăit și pare că în ultimele săptămâni de viață s-a pregătit pentru acest moment. Chiar săptămâna trecută, artistul a mers la ci.mitir unde și-a pregătit locul de v.eci până la cel mai mic detaliu, potrivit paginii oficiale de Facebook ”Electrecord”

„Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit mo.artea! Și-a pregătit m.ormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la c.imitir!”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook ”Electrecord”.

Mai mult, în urmă cu două săptămâni, artistul de muzică populară a lansat o melodie în aceeași notă sumbră. Piesa se numește „Inima-mi spune că m.or” și pare să fie mesajul de adio al cântărețului. Versurile melodiei vorbesc despre regret și despre faptul că nu va mai apuca să facă toate lucrurile pe care și le-a dorit.

De asemenea, în urmă cu trei zile acest a participat la filmările unei ediții de Revelion, iar cântărețul i-ar fi mărturisit Stelianei Sima faptul că aceasta ar urma să fie ultima sa filmare. Acesta intenționa să se retragă din viața publică și să se bucure de timpul ce i-a mai rămas.

„El a presimțit, mi-a trimis mesajul ăsta în care îmi zicea că se bucură că România are atâția artiști frumoși. A spus asa: «Am ieșit la pensie, vreau să am timp să mănânc banii pe care i-am câștigat, vreau să colind lumea, să mă ocup de mine». Joi mi-a zis că «asta e ultima mea filmare, vreau să mă ocup de mine». Așa mi-a zis! Și chiar a fost ultima filmare.”, a declarat Steliana Sima.