Marele secret al Simonei Halep abia acum a ieşit la iveală. De ce a ţinut neapărat sportiva să se căsătorească cu Toni Iuruc în luna septembrie

Simona Halep și Toni Iuruc și-au ales ziua în care o să se căsătorească religios. Se pare că jucătoare de tenis este o persoană superstițioasă, data nunții de la București fiind aleasă cu foarte mare grijă.

Superstiția de care au ținut cont Simona Halep și Toni Iuruc
Jucătoarea de tenis și prosperul om de afaceri s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă pe data de 15 septembrie 2021. Potrivit ziare.com, Simona Halep și-a ales deja ziua în care o să meargă la altar alături de partenerul ei de viață. Se pare că aproape la un an distanță, mai exact pe 18 septembrie 2022, o să aibă loc și cununia religioasă.

Simona Halep și Toni Iuruc o să facă o nuntă mare la București, dar asta după ce jucătoarea de tenis o să revină de la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Potrivit calendarului competițional, US Open se încheie pe 11 septembrie.

Sportiva nu și-a ales data nunții doar ținând cont de calendarul-competițional, ci și de altă superstiție. Se spune că în luna septembrie este ideal să întemeiezi o familie deoarece este o perioadă norocoasă pentru astfel de decizii.

„A durut-o spatele, au mai apărut niște dureri după ce a lovit mai tare”
Sezonul este aproape încheiat pentru Simona Halep, însă sportiva noastră continuă să se confrunte cu diverse probleme de sănătate.

Pe parcursul turneului de la Transylvania Open, Halep a suferit o accidentare la spate. Totul a fost dezvăluit de Daniel Dobre. Antrenorul Simonei Halep nu a spus însă cât de gravă este accidentarea, ci doar faptul că a împiedicat-o pe sportivă să practice cel mai bun tenis al ei în finala pierdută cu Anett Kontaveit.
Simona a cedat în două seturi în fața jucătoarei din Estonia, scor 2-6, 3-6.

„Simona a avut o săptămână stresantă, pentru că a jucat acasă, împotriva generației tinere. Tenisul se schimbă, s-a tot schimbat în ultimii ani. Nu vrei să pierzi, te întrebi dacă mai faci față. S-a descurcat cu brio! Simona vine după o perioadă grea. Anett are de 30 victorii și doar două înfrângeri de când a început colaborarea cu noul antrenor.

A durut-o spatele, au mai apărut niște dureri după ce a lovit mai tare. Simona își dorește să se îmbunătățească, în ultima perioadă nu a jucat atât de multe meciuri. Când stai 3 luni, pierzi ritmul. Ea și-a dorit să joace bine acasă, se simte bine aici, știe că lumea o susține”, a declarat Daniel Dobre, în cadrul emisiunii „Așii Tenisului” de la Digi Sport.