Cine este de fapt fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian! Cum arată Mihaela Carmen și unde a dispărut după divorț

Recent, au apărut informații cu privire la fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian, artistul de muzică populară care a murit sâmbătă. Astfel, puțină lume știe că interpretul a fost căsătorit timp de 16 ani, el divorțând în 2012. Mihaela Carmen, femeia cu care artistul a fost căsătorit, era angajată la Ansamblul Doina Gorjului, acolo unde a activat și Petrică Mâțu Stoian.

Artistul popular Petrică Mâțu Stoian, în vârstă de 61 de ani, a murit sâmbătă, după apariția unor complicații. Interpretul urma un tratament de recuperare după ce avusese C.OVID și se pare că ar fi luat o supradoză de medicamente anticoagulante. La scurt timp după ce i s-a făcut rău, acesta a fost transferat la Spitalul de Urgență Reșița, însă medicii n-au reușit să-l salveze. Artistul nu are urmași, cu toate că a fost căsătorit timp de 16 ani, iar de înmormântare se va ocupa sora lui. Petricâ Mâțu Stoian a fost căsătorit cu Mihaela Carmen Stoian, din 1996 până în 2012.

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian
Cântăreţul de muzica populară a fost căsătorit timp de 16 ani cu Mihaela Carmen şi au divorţat în anul 2012! Totul s-a întâmplat atunci în mare secret, între cei doi existând doar o înţelegere scrisă cu privire la împărţirea bunurilor dobândite în timpul căsniciei! Artistul a anunţat atunci despărţirea şi a declarat că fosta parteneră de viață nu a avut alte pretenţii decât să-i păstreze numele. Mihaela Carmen şi Petrică Mâțu Stoian nu au avut copii, iar artistul a mărturisit într-un interviu că au existat discuţii în cuplu pe această temă.

Se pare că fosta lui soţie nu a vrut „să-şi strice corpul” cu o sarcină, dar nici Petrică Mâțu Stoian nu şi-a dorit moştenitori. Mihaela Carmen a fost o prezenta extrem de discretă şi cei doi nu s-au afişat niciodată împreună în public. Cu toate acestea, jurnaliştii de la wowbiz.ro au publicat singura fotografie în care apare fosta soție a lui Mâțu Stoian, imaginea fiind realizată cu câţiva ani în urmă. Mihaela Carmen lucrează la Ansamblul „Doina Gorjului”, la departamentul administrativ. Ea organizează toate concursurile de angajare în cadrul ansamblului. Femeia s-a angajat la ansamblu pe vremea când acolo activa şi Petrică Mâțu Stoian.

Artistul era pasionat de agricultură
În ultimii ani, Petrică Mâțu Stoian și-a dat seama că muzica este un domeniu care și-a cam pierdut interesul. Astfel că odată cu pandemia, pe lângă relaxare, artistul a început o mică afacere în agricultură. Artistul cultiva căpşuni în satul său natal, Isverna, din judeţul Mehedinţi. Acesta cultiva fructele natural, bio, fără a le stropi cu pesticide și nici nu folosea îngrășăminte. Pe lângă aceasta, toată producția o vindea cu ajutorul cuiva din familie.

„La Isverna este o zonă de munte, unde am casa părintească, iar căpşunile se fac mai greu. Culegem chiar şi în luna septembrie. De afacere se ocupă mai mult o nepoată. I-am spus la un moment dat «hai să punem căpşuni» şi aşa a rămas”, spunea în urmă cu un an Petrică Mâţu Stoian.