Sora lui Petrică Mâțu Stoian, mărturisire sinceră despre relația artistului cu Niculina Stoican

Multe s-au spus despre relația pe care Petrică Mâțu Stoian o avea cu Niculina Stoican. Impresarul solistului a susținut că acesta nu se înțelegea cu vedeta, ba chiar că s-ar fi pensionat din cauza ei. Între timp, sora artistului s-a decis să discute despre ce s-a întâmplat, cu adevărat, între cei doi.

Cum se înțelegea Petrică Mâțu Stoian cu Niculina Stoican. Sora artistului a spus totul
Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum de către apropiați, rude, vedete și persoane care l-au apreciat. Mulți și-au strigat durerea, artistul lăsând în urmă foarte mulți oameni care l-au iubit. D.ecesul său este urmărit de controverse, așa că autoritățile încearcă să afle ce s-a întâmplat cu acesta.

Solistul a d.ecedat la Spitalul de Urgență din Reșița, la secția de Terapie Intensivă, unde fusese mutat dintr-o clinică privată unde urma un tratament post-co.vid. Acesta și-a dat ultima suflare în momentul în care organismul i-a cedat din cauza unui șoc septic, în ciuda eforturilor medicilor.

Ce s-a întâmplat între Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian
Sora regretatului artist a decis ca trupul neînsuflețit să fie depus la sediul Ansamblului Maria Tănase, însă Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, s-a opus vehement. Acest lucru nu i-a picat foarte bine, el susținând că solistul nu s-a înțeles deloc bine cu Niculina Stoican.

Mai mult, Doru Gușman a mărturisit că Petrică Mâțu Stoian s-ar fi pensionat din cauza artistei, cei doi fiind implicați în mai multe certuri de-a lungul timpului. Niculina Stoican a negat aceste acuzații, susținând că între ea și regretatul solist nu au existat neînțelegeri.

„A zbierat când a auzit că nu mai e printre noi”
Cu acestea fiind spuse, sora lui Petrică Mâțu Stoian s-a decis să discute despre acest aspect, susținând că regretatul său frate și Niculina Stoican aveau o frumoasă relație de prietenie, ba chiar că aceștia își dădeau sfaturi mereu, mai ales pentru că amândoi au pornit de jos și au ajuns pe culmile succesului.

De asemenea, sora regretatului solist a explicat că Niculina Stoican a ținut foarte mult la Petrică Mâțu Stoian, așa că a suferit enorm în momentul în care a aflat că acesta și-a încheiat socotelile lumești la vârsta de 61 de ani.

„Erau ca doi copii de școală. Au crescut împreună, au plecat de jos împreună, făceau drumul pe jos pentru ca nu aveau mașini atunci. Ei nu aveau un conflict, o joacă mai mult.

Niculina îl iubea foarte mult so el la fel. A zbierat când a auzit ca nu mai e printre noi. Ei se sunau la telefon, își dădeau păreri. Nu există așa ceva.”, a dezvăluit sora regretatului solist în cadrul unei emisiuni TV.