Bărbatul care recunoaște că a avut o relație cu Anamaria Prodan. Adevarul spus dupa ce s-a anuntat divortul de Reghecampf

Cunoscutul politician Codrin Ștefănescu a dat totul din casă și a vorbit pe îndelete despre relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. Acesta a recunoscut, fără ocolișuri, tot ce a fost între el și celebra impresară, iar una dintre întrebările care, cu siguranță, stă pe buzele tuturor este dacă Anamaria s-a despărțit sau nu de Codrin pentru Laurențiu Reghecampf. Ei bine, sincer din fire, politicianul a răspuns, de asemenea, și la această întrebare, fără niciun fel de reținere.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au format un cuplu, asta pentru că, în trecut, impresara a recunoscut acest lucru, însă nu a oferit prea multe detalii despre dragostea pe care a trăit-o alături de politician. Ei bine, pus în fața faptului împlinit, Codrin Ștefănescu a vorbit, fără ocolișuri, despre frumoasa poveste de dragoste pe care a trăit-o alături de sexy-impresară.

S-au vehiculat vrute și nevrute în jurul relației pe care Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au avut-o cu ani buni în urmă. Pe vreme aceea, cei doi erau tineri și s-a speculat că plănuiau chiar să se căsătorească, însă bârfele au zis atunci că sexy-impresara l-a lăsat pe politician pentru Laurențiu Reghecampf.

Ei bine, potrivit declarațiilor lui Codrin Ștefănescu, acest lucru este departe de a fi real, asta pentru că politicianul a explicat că la vremea respectivă el era ucenicul lui Corneliu Vadim Tudor, iar Anamaria nu-l cunoscuse încă pe Reghe.

De asemenea, cunoscutul politician și-a adus aminte frumos de relația și povestea de dragoste pe care a avut-o cu Anamaria Prodan, dând totul din casă. Codrin a precizat că mama impresarei îl iubea foarte tare, dar și mama lui o îndrăgea la fel de mult pe Anamaria.

Însă cu toate acestea, relația lor nu a durat mai mult de un an, așa că de comun acord, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Codrin a precizat că despărțirea s-a produs din cauza faptului că amândoi aveau caractere extrem de puternice, iar de multe ori nu se înțelegeau din cauza acestui motiv.

„Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene. Pe vremea aia, ea era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită. Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima dată ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat «La mulți ani» știind că cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj, îi ziceam, «Hai, mai, Ionele că ești roșie în obrăjori». Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea și Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mulți timp în urmă”, a declarat Codrin Ștefănescu în cadrul unei emisiuni TV.

Ce a declarat Anamaria Prodan când a fost întrebată despre Codrin Ștefănescu
De asemenea, la rândul său, Anamaria Prodan a fost întrebată despre relația cu Codrin Ștefănescu, iar foarte mulți fani au fost curioși să afle dacă trebuia sau nu impresara să se căsătorească cu politicianul.

Astfel, aceasta a răspuns scurt și a fost vehementă, explicând că acum sunt cei mai buni prieteni.

„Codrin Ștefănescu? Noi am rămas cei mai buni prieteni!”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.