Breaking News! Accesul la muncă, doar pe baza certificatului verde

Nelu Tătaru a anunțat că PNL și PSD susțin introducerea pașaportului verde pentru accesul la muncă al românilor. Totuși, votul pentru acest document a fost amânat pentru săptămâna viitoare.

„După ce a picat legea, campania de vac.cinare s-a înjumătățit. Cu cât întârziem aprobarea unui certificat verde, cu atât va scădea campania de va.ccinare.

Vac.cinarea este gratuită. Cine nu se va.ccinează, să plătească!

Cei care nu se pot vacc.ina, care au contraindicație la va.ccinare, se vor testa gratuit”, a declarat Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru, precizări despre pașaportul verde pentru accesul la muncă
Certificatul verde va fi eliberat pe bază de va.ccin, trecere prin boală și test. La propunerea PSD, angajații vor avea doar două luni de zile posibilitatea de a munci în baza unui test, plătit din propriii bani. Apoi, se va impune va.ccinarea obligatorie. Dacă vaccinarea va fi refuzată, angajaților li se va retrage dreptul la muncă, deci vor fi concediați.

„Va.ccin, trecere prin boală și test. Va fi indiferent de incidență.

În general, la 48 de ore (n.r. – va fi efectuat testul), dacă este vorba despre test rapid, antigen sau 72 de ore, pentru teste PCR. 10 teste pe lună, timp de două luni”, a mai declarat Tătaru.

Certificatul verde, amânat pentru săptămâna viitoare
Certificatul verde va fi votat în Camera Deputaților săptămâna viitoare, cel mai probabil. George Simion a anunțat că pașaportul verde pentru accesul la muncă nu va fi votat în această săptămână.

„Am primit sute de telefoane, mii de e-mailuri, iar pe o petiție care circulă pe net s-au primit sute de mii de semnături. Românii ne cer să ne luptăm pentru dreptul lor de a alege. Certificatul de muncă nu va intra la vot în Camera Deputaților săptămâna asta.

Până când fiecare virgulă nu va fi discutată cum trebuie în comisiile raportoare – care sunt în număr de 6 – nu vom admite să se voteze o lege despre care toți deputații știu că este neconstituțională”, a mai transmis George Simion.