Nelu Tătaru anunta când ar putea veni valul 5: „Avem o…”

În prezent, numărul cazurilor noi de coro.navirus este în scădere, însă Nelu Tătaru anunță că este doar o situație de moment și că România s-ar putea confrunta cu un val 5 al pa.ndemiei de coron.avirus.

Valul 5 al pand.emiei de coron.avirus ar putea deveni o realitate în România la începutul anului viitor, este de părere Nelu Tătaru.

Fostul ministru al Sănătății este de părere că România s-ar putea confrunta cu un nou val de îmbolnăviri, luând în calcul situația actuală.

Deși în momentul de față autoritățile din România reușesc să țină sub control pande.mia de coro.navirus, numărul de îmbolnăviri fiind în scădere, se pare că pand.emia nu a ajuns la final.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, a precizat că România s-ar putea confrunta cu un val 5 al pan.demiei de coron.avirus în lunile ianuarie și februarie, iar acesta ar putea fi destul de agresiv.
Nelu Tătaru a anunțat că riscul ca valul 5 al pand.emiei de coron.avirus să devină o realitate în România este foarte mare, având în vedere că în continuare există un număr mare de persoane neva.ccinate.

În plus, fostul ministru al Sănătății a atras atenția că, în prezent, regulile impuse de autorități nu se mai respectă, iar faptul că autoritățile nu intervin poate contribui la agravarea situației. Preşedintele Comisiei parlamentare pentru sănătate şi familie a precizat că este o greșeală din partea autorităților să diminueze controalele.

„Vom avea după ianuarie, februarie un posibil val 5, în contextul în care rămânem cu același număr de cetățeni neva.ccinați.

(..) Trebuie să ne gândim că avem o predispoziție pentru un val 5 destul de agresiv. Experiența noastră ne arată că un val în Romania e la o lună sau o lună și jumătate față de cele din Occident.”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit adevarul.ro.

Nelu Tătaru, preşedintele Comisiei parlamentare pentru sănătate şi familie, a vorbit despre valul 5 al pan.demiei de coronav.irus în contextul în care în continuare sunt discuții referitoare la introducerea certificatului verde.