Supermarketul care vinde cele mai ieftine produse vine în România

Un nou supermarket intră pe piața din România! Multe persoane nu o să își mai încapă în piele de bucurie, mai ales pentru că ofertele pe care le aduce compania sunt extrem de avantajoase. Produsele o aibă prețuri scăzute, așa că numeroși oameni o să se înghesuie pentru a profita de așa ceva.

Un anunț uluitor a fost făcut! Românii vor putea să își facă, în curând, cumpărăturile de la un supermarket extrem de apreciat în alte țări. Ofertele pe care le propune compania cunoscută sunt imbatabile, iar, în Germania, numeroase produse pot să fie achiziționate pentru 1 euro.

Toți cei care visează la produse ieftine și de calitate pot să se bucure! Structura de administrare a unei afaceri care o să fie disponibilă și în România a fost stabilită. Numeroși români vân.ează ofertele, așa că supermarket-ul care oferă produse extrem de ieftine o să fie imediat apreciat în țară.

Unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din Germania, TEDi, care este cunoscut și ca T € D pentru a puncta faptul că un număr mare de produse nealimentare pot să fie achiziționate pentru 1 euro, intră pe piața din România. Mulți vor putea să își facă cumpărăturile din aceste magazine în curând!

De asemenea, din structura de administrare stabilită de nemți pentru afacerea din România fac parte Jens Heine, Managing Director pentru străinătate la TEDi, dar și românca Doina Ispas, care are experiență în comerțul german, potrivit Profit.ro.

În 2004, grupul Tengelmann, care a facilitat intrarea Lidl în România, lansa rețeaua. Brand-ul Kik a fost adus în țară de același brand. În portofoliul Tengelmann se regăsesc și brand-ul babymarkt, dar și magazinele OBI DIY, care au închis afacerea din România în aprilie 2015.

Compania TEDi este o ramură a filialei textile Tengelmann KiK și le oferă tuturor celor care își fac cumpărăturile din magazinele care stau sub sigla brand-ului numeroase produse. Lanțul de magazine a fost lansat pentru a veni cu oferte imbatabile, anume produse care pot fi cumpărate pentru 1 euro.

Ce produse o să se găsească în magazine
Românii o să găsească, în curând, articole de uz caznic, de bricolaj, de petrecere, de papetărie, produse farmaceutice și cosmetice, electrice, dar și jucării. TEDi s-a extins în ultimii 3 ani, așa că în mai multe țări s-au deschis magazine deținute de companie.

Rețeaua germană TEDi are sediul social la Viena, Austria. Mai mult, compania are peste 2.400 de magazine și aproximativ 20.000 de angajați în Italia, Germania, Austria, Marea Britanie, Slovenia, Slovacia, Spania, Croația, Italia, Cehia și Polonia.