Dezvăluiri făcute de asistenta care l-a îngrijit pe Petrică Mâțu Stoian

O asistentă medicală face lumină în subiectul legat de problemele de sănătate ale lui Petrică Mâțu Stoian. Cadrul medical l-a îngrijit pe regretatul artist, acum mult timp, și a spus că Mâțu Stoian avea probleme cu tensiunea și cu inima. Lucru susținut și de prietenii lui, dar și de familie.

Totuși, nimeni nu se aștepta să aibă parte de un asemenea sfârșit brusc.

O asistentă medicală, care l-a îngrijit pe Petrică Mâțu Stoian, face lumină în cazul mo.rții artistului
Asistenta medicală a fost prezentă la înmorm.ântarea maestrului, acolo unde a făcut câteva declarații despre un episod mai puțin plăcut, de care a avut parte Mîțu Stoian, în urmă cu ceva timp.

”Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp. A leșinat. Pru si simplu a zis ”îmi este rău” și l-am așezat pe pat..am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid..am chemat infirmieră, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița…A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale, i s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat…De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp.

Îmi zicea: Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac…sunt obosit! Am fost plecat, sunt obosit, așa mi-a zis. Obosit, a zis de oboseală, a fost plecat, a condus noaptea…și obosit. Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău că s-a întâmplat inevitabil vorbind”, a dezvăluit cadrul medical, pentru Prima TV.

Ministerul Sănătății a transmis câteva precizări, în urma deces.ului marelui cântăreț, Petrică Mâțu Stoian. Specialiștii în sănătate spun că oxigenoterapia hiperbară nu este în protocolul de tratament împotriva corona.virusului.

Reprezentanții Ministerului Sănătății au demarat o amplă anchetă. Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin a dispus o verificare la unitatea medicală unde a fost internat Mîțu Stoian, inclusiv la clinica privată din Reșița.

Adevărul despre Petrică Mâțu Stoian și fosta soție
Petrică Mâțu Stoian și Mihaela au rămas în relații bune. Prietena regretatului artist, Niculina Stoican, a făcut dezvăluiri despre relația celor doi de după divorț. Artista a dezvăluit că între Carmen Mihaela și Petrică Mâțu Stoian nu au existat conflicte, astfel că aceștia au păstrat o relație bazată pe prietenie și respect de-a lungul anilor.

„Și ei erau în relații bune, au rămas amici, ca doi oameni normali care pot să-și dea ‘Bună ziua!’, indiferent de ce au hotărât. Ei au rămas în relații bune și n-au existat niciodată conflicte. Că nu s-a făcut paradă cu asta, că nu s-a vorbit despre asta, nu are nicio legătură, dar relația lor a fost impecabilă.”, a declarat Niculina Stoican.