Neti Sandu, singură la 63 de ani. De ce se teme prezentatoarea horoscopului de la Pro TV

Cea mai cunoscută prezentatoare a rubricii horoscop din România, Neti Sandu, este singură la vârsta de 63 de ani și nici nu dorește să schimbe acest lucru. Vedeta Pro TV susține că nu mai are puterea să se implice într-o relație după ce a pățit în urmă cu 25 de ani. Atunci ea a fost părăsită fără prea multe explicații de cel cu care a fost timp de zece ani.

Horoscopista Neti Sandu a împlinit 63 de ani și în curând va bifa 25 de ani de Pro TV, fiind una dintre cele mai longevive prezentatoare din România. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV s-a născut imediat după miezul nopții 24/25 noiembrie 1958. Din nefericire, anul trecut a sărbătorit singură în casă, infectată cu COVID-19. De obicei, în această perioadă își lua concediu ca să poată fi alături de sora ei, de nepoate și de prieteni.

„Mama mea m-a născut la 0.30, la miezul nopţii. Deci sunt născută pe 25 noiembrie, de Sfânta Ecaterina, la 12.30 noaptea. Voiam să mă pensionez, dar nu am făcut-o. Mai ales că se împlinesc 25 de ani de Pro TV”, a povestit celebra astroloagă în vârstă de 63 de ani.

Neti Sandu, singură la 63 de ani
Recent, Neti Sandu i-a dezvăluit știristei Andreea Esca, la Europa FM, că despărțirile și eșecurile amoroase prin care a trecut au făcut-o să nu se mai implice în altă relație. Prezentatoarea rubricii horoscop recunoaște că a făcut terapie cinci ani pentru a trece peste tragicul moment în care a fost părăsită, după o relație de zece ani. Aceasta s-a întâmplat chiar odată cu venirea ei la Pro TV.

„Nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu mi-am refăcut viața, poate și pentru că am trăit foarte aproape de sora mea, cu nepoatele, și tot timpul am fost ca o anexă asimilată a familiei”, spunea Neti Sandu în urmă cu ceva timp.

Neti Sandu a mai povestit că a pus mereu preț pe familie, dar pierderea părinților i-a produs o suferință enormă. Dispariția persoanelor dragi din viața ei a făcut-o să nu mai poată construi nicio relație și nici chiar să se atașeze de vreun animal de companie.

„Eu și sora mea ne-am născut într-o casă în care erau părinții și bunicii. Veneau foarte mulți prieteni, casa era plină și după aia au murit toți. De aceea, nu pot să-mi iau cățel sau pisică la gândul că sigur vor muri, nu mai vreau să știu că va muri cineva și nu vreau să mă mai expun la o suferință”, a mai spus celebra horoscopistă despre care se credea că poartă perucă.

Ce relații a avut Neti Sandu
În ceea ce privește viața sentimentală a lui Neti Sandu, aceasta recunoaște că a avut un mariaj eșuat, la vârsta de 24 de ani, dar și o relație de lungă durată care a afectat-o enorm. Neti a fost părăsită după 10 ani de relație. Atunci, celebra horoscopistă a suferit enorm și chiar a avut nevoie de terapie, timp de cinci ani, pentru a-și reveni.

„Cu două săptămâni înainte să încep la Pro TV, a plecat după 10 ani de relaţie. El a invocat motivul că ne purtăm ghinion unul altuia. În prima zi de emisie a venit şi şi-a luat toate lucrurile din casă. Când am ajuns de la emisiune şi am văzut casa devastată, pur şi simplu mi-a venit rău. Am crezut că au venit hoţii. Am făcut vreo cinci ani de terapie ca să trec peste asta şi să mă pot bucura de viaţă. Mă secase de toate resursele”, își amintește cu regret astrologul.

De atunci, vedeta nu a mai avut o relație sentimentală, după cum a mărturisit. Nu are copii, dar este foarte apropiată de sora ei și de fiicele acesteia. Mari, sora lui Neti Sandu, are două fiice, de care este foarte atașată, așa că nu se simte singură…