Adelina Pestrițu, criticată dur și jignită pe Instagram: „Urâtă mai ești!”

Adelina Pestrițu a fost criticată dur și chiar jignită pe contul ei de Instagram, după ce a publicat o poză de album în care apare. Vedeta nu s-a lăsat călcată în picioare și le-a răspuns pe măsură cârcotașilor.

Recent, Adelina Pestrițu “a scos de la naftalină” un selfie HOT pe care și l-a făcut în mașină în urmă cu câteva luni bune. Imaginea în care apare îmbrăcată într-o superbă rochie cu decolteu generos a fost însoțită de un mesaj pozitiv: “?Viața în roz”. Ca la un semnal, unii dintre internauți i-au lăsat numeroase comentarii negative, după cum puteți vedea și în galeria foto a articolului. Mai mult, o femeie i-a scris: “Urâtă mai ești”, iar bruneta a răbufnit și a pus-o la punct.

“Anișoara, norocul nostru este că dumneavoastră devordați de frumusețe și salvați Planeta”, este răspunsul oferit de Adelina Pestrițu după ce a fost jignită.

“Ce urât ți se vad oasele…”, “Prea mult machiaj pe decolteu, horror, umărul drept… pitiriazis? sau nu ai întins bine crema?”, “Mare e grădina Lui Dumnezeu, poarta se deschide și mulți sar gardul. Vulpea dacă nu ajunge la struguri spune că sunt acri”, “Ți-ai facut poză la oase?”, “Ești incredibil de frumoasă, te rog nu mai slăbi”, “Ești un schelet, dar foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre nenumăratele comentarii pe care le-a strâns postarea de mai jos a fostei prezentatoare de la Kanal D.