VEDETA a dispărut de la TV de ani buni si a trecut la cratiţă. Da, asa arată acum Nicoleta Luciu!

Nicoleta Luciu a fost numită “cea mai sexy femeie din România” în urmă cu mult timp şi pe bună dreptate! Dacă la acea vreme era prezentă la toate evenimentele mondene, iar pe micile ecrane era

urmărită cu interes de public, acum… nu se mai aude mare lucru despre ea. Nicoleta Luciu îşi trăieşte viaţa departe de lumina reflectoarelor.

Nicoleta Luciu a fost numită “cea mai sexy femeie din România” în urmă cu mult timp şi pe bună dreptate! Dacă la acea vreme era prezentă la toate evenimentele mondene, iar pe micile ecrane era urmărită cu interes de public, acum… nu se mai aude mare lucru despre ea. Nicoleta Luciu îşi trăieşte viaţa departe de lumina reflectoarelor.

După ce a devenit mamă, Nicoleta Luciu s-a retras uşor-uşor din lumina reflectoarelor. S-a mutat la Miercurea Ciuc alături de soţul ei, Zsolt Csergo. Acolo, sexy bruneta se ocupă 24/24 de creşterea celor patru copii. Asta nu înseamnă însă, că nu mai trece şi prin Capitală! Doar că, mai rar şi de obicei, o face pentru intervenţii estetice.

Nicoleta Luciu este mamă cu normă întreagă în oraşul natal al soţului ei şi, de ceva vreme, s-a apucat serios de gătit. Dacă în trecut pe internet încingea minţile bărbaţilor cu poze provocatoare, acum, Nicoleta Luciu postează selfie-uri şi imagini cu felurile de mâncare pe care le pregăteşte pentru familia ei.

“Sunt mămică cu normă întreagă. Toate lucrurile pe care le fac în afara casei le fac în momentul în care sunt copiii la grădiniţă şi la şcoală. Trebuie la un moment dat să menţin şi liniştea în casă”, declara Nicoleta Luciu.

“Cea mai sexy femeie din România” nu mai face furori cu apariţiile, deşi arată la fel de bine, ci cu calităţile ei de gospodină. Aşa, a ajuns de la cea mai dorită femeie din România, la… cratiţă!

O bună perioadă de timp a postat şi pe Youtube fel de fel de vloguri: de la reţete la măşti de păr şi origami.

Nicoleta Luciu a devenit mamă pentru prima dată în anul 2008, când l-a adus pe lume pe Zsolt Jr. Trei ani mai târziu, “cea mai sexy femeie din România” a născut tripleţi. Pentru aceştia, împreună cu soţul ei, a ales numele Kim, Kevin şi Karoly. scrie spynews.ro