L-a răsplătit Ana Maria Prodan pe Kamara, pentru că a ajutat-o să se răzbune pe Reghe?

Anamaria Prodan va fi acționar la două noi posturi de televiziune, „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”. Kamara, fost component al trupei Alb-Negru, va fi una din figurile importante.

„Realitatea Sportivă” va difuza meciuri de fotbal și alte competiții sportive, după cum a declarat și Anamaria Prodan, dar va avea și o altă latură.

„Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața din afara terenului. O să privim partea umană a sportului” a declarat aceasta.

Kamara, cel care a avut un cuvânt de spus în întâmplările recente dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf, va fi prezentatorul matinalului de sport. Acesta se va numi „Morning Sport” și o sa fie programat de la 07.00 la 10.00 în fiecare dimineață. Pe lângă Kamara, co-prezentator va fi și Gabriela Nastas.

Acesta a vorbit recent despre „relația” cu Corina Caciuc, actuala iubită a antrenorului de la CS Universitatea Craiova.

„Am văzut-o sporadic de câteva ori când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești (n.r. locul unde a avut loc concertul în care a cunoscut-o pe aceasta) și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești” a spus el.

Acesta a menționat că nu s-au pus probleme legate de sentimente în ceea ce-o privește pe Corina Caciuc. El a ținut să sublinieze care sunt cele două priorități din viața lui.

„Eu sunt îndrăgostit de când ma știu de muzică și de copiii mei. În rest e distracție. Misiunile mele pe pământul ăsta sunt copiii mei, să-i văd fericiți. Pentru Leon aș muta munții din loc și nicio femeie pe lumea asta nu va putea să însemne ceva, mai ales să-i ia locul”.

Totodată, el are și un sfat pentru Laurențiu Reghecampf.

„Cred că orice prieten familist sau tată ar da același sfat. Familia și copiii sunt tot ceea ce contează pe Pământ. Respectul este primordial într-o familie și faptul că-l știu pe fiul lui Reghecampf de la botez m-a făcut să-i transmit și eu ceea ce toți prietenii au făcut-o.

Nu în ultimul rând, el a declarat că singura persoană care are ceva de câștigat din aceste lucruri este chiar Corina Caciuc.

„Acest subiect cu această fată chiar nu interesează pe nimeni. E lesne de înțeles că singura persoană care își face cu disperare reclamă în această poveste este cea necunoscută și sper că toată lumea a înțeles acest lucru. Este hilar că singura persoană care își face reclamă este ea, căci este avidă după ea, fiind o persoană necunoscută”.

Se pare că acesta ar fi fost „răsplătit” de către Anamaria Prodan, după publicarea recentă (20 noiembrie) a „interviului” pe care i l-a luat Corinei Caciuc în urmă cu ceva timp.